Nnywellness.com

Hvordan slår jeg Flash i en Fuji J10?


Komme i gang med et kamera som du ikke har brukt før kan være forvirrende hvis du ikke vet hvordan det betjenes. Fuji J10 er en kompakt digital kameraet med en rekke funksjoner, inkludert en egendefinert-flash meny. Det er flere moduser av den J10 blitsinnstillingen, inkludert "På", "Off" og "Spesial" for å redusere røde øyne. Slå på glimtet i Fuji J10 er like enkelt som å trykke på noen knapper.

Instruksjoner

• Trykk "On" for å aktivere din Fuji J10 og klar til å knipse bilder. Knappen "På" ligger i øvre høyre hjørne på baksiden av kameraet.

• Trykk på høyre knappen på bryteren Kontrollpanel. Bryteren Kontrollpanel er sirkulær bryteren til høyre på baksiden av kameraet. Denne knappen har en "Lyn" ikon. Dette er din flash-verktøyet.

• Vis symbol i øvre venstre del av skjermen. Viser hvilken blitsmodus som du bruker. Hver gang du trykker på "Lyn"-knappen, endres symbol. Når det er ingen symbol, er kameraet i "Auto"-modus, som betyr den automatisk avgjør om flash er nødvendig avhengig av lysforholdene.

• Fortsett å trykke på "Lyn" for å velge din blitsinnstillingen. "Øye" symbolet er en spesiell blits brukes for reduksjon av røde øyne. "Lyn" symbolet er tvunget flash, som betyr at flash er på uansett. Den "Lyn" ikonet med et strek over er innstillingen som deaktiverer flash.