Nnywellness.com

Om Hybrid SUV


Mens noen kritisere hybrid SUV som blir verre med drivstofforbruk og utslipp enn mange ikke-hybrid biler, er dette ofte de grønneste valgene hvis du trenger en større bil. Det er ganske mange hybrid SUVs på markedet, og det er planer for mer i de kommende årene. Før du kjøper i ethvert kjøretøy, skjønt, kontroller at du forstår både fordeler og ulemper av hybrid SUV.

Historie

Ideen om en hybrid elektrisk bil har eksistert i århundrer. Faktisk ble den første elektriske bilen bygget i 1839. Konseptet ble satt på baksiden brenner for tiår. Imidlertid har hybridteknologi igjen blitt populært. Hybrider har vært på markedet i USA siden 1999, da Honda introduserte sin innsikt.

Hybrid SUV i 2004 med Ford Escape. Når introdusert, var flukten 75 prosent mer drivstoffeffektive enn motparten ikke-hybrid. Etter flukten innført andre produsenter også hybrid SUV å selge sammen med sine voksende flåter av hybridbiler.

Typer

Nye hybrider slår markedet hvert år. Siden januar 2009, det er mange hybrider på markedet inkluderer følgende: Ford Escape, Mercury Mariner, Mazda Tribute, Toyota Matrix, Pontiac Vibe, Saturn Vue Green Line, Toyota Highlander, Lexus RX 400 h, Mercedes ML 320 CDI, Jeep Grand Cherokee, Chevrolet Tahoe, BMW X 5, GMC Yukon, Cadillac Escalade, Chrysler Aspen, Volkswagen Touareg, og Dodge Durango.

Betraktninger

Hybrid SUV er ofte kritisert fordi de ikke er så bra på gass som du kanskje tror. De kan også være svært dyrt. Når kjøper en hybrid SUV, sørg for at du sjekker inn gass kjørelengde får du med deg ny bil. Topping pakken er Ford Escape, Mercury Mariner og Mazda Tribute, som alle gjennomsnitt 32 miles per gallon. Toyota matrise og Pontiac Vibe er de billigste hybrider på markedet, men de anses kompakt bil overganger. Saturn Vue grønne linjen er den billigste fulle SUV på markedet.

Funksjoner

Hver hybrid SUV er litt forskjellige, men de alle har samme duell drivstoffsystemet. Disse SUVer har fortsatt en bensintank og bensinmotor. Når det er mulig de gjør bruk av en elektrisk motor, som kjører på et batteri som kostnader ved bremsing. Kanskje har hybrid SUVs andre grønne funksjoner, for eksempel resirkulerte materialer for deres interiør.

Fordeler

Langt den største fordelen av hybrid SUV er at det s bedre for miljøet. Sammenlignet med den samme modellen i en ikke-hybrid versjon, vil du også samme penger på drivstoff. Hybrider er et naturlig steg mellom gassmotorer og elektriske biler i fremtiden. Velger en hybrid SUV i stedet for en tradisjonell SUV, støtter du også te forskning og utvikling av denne teknologien.