Nnywellness.com

Hvordan laste ned lydbøker på en iPod


Hvordan laste ned lydbøker på en iPod

ITunes Store selger lydbøker som er beskyttet i m4b-formatet som begrenser din evne til å overføre sanger til datamaskiner som ikke er autorisert for å spille av filene. Når lastet ned fra iTunes Store, lydbøkene kan synkroniseres til iPod og vil bli plassert i delen «Lydbøker» på iPod når synkroniseringen er fullført. For å laste ned lydbøker fra iTunes Store må ha en iTunes-konto med et gyldig kreditt- eller debetkort, etter "hvordan å gjøre alt med din iPod & amp; iTunes.»

Instruksjoner

• Åpne iTunes-programmet på datamaskinen. Koble den smale enden av USB-kabelen til USB-porten på datamaskinen, og koble den vide enden av kabelen inn i bunnen av iPod og koble den til iTunes-biblioteket.

• Velg "iPod" under kategorien enheter i iTunes' sidepanelet, og velg "Musikk" øverst i iTunes-vinduet mellom "Ringetoner" og "Filmer."

• Klikker du den tomme boksen ved siden av "Synkroniser musikk" og velge "Valgt spillelister, artister og sjangere." Klikk av for "Lydbøker" i delen "Spilleliste", og klikk Bruk-knappen nederst i iTunes' programvinduet.

• Klikker utmatingsikonet ved iPod-symbolet i iTunes' side, velge "Kontroller" øverst i skjermbildet iTunes og klikk "Løs ut iPod" for å trygt kobler du iPoden fra datamaskinen. Riktig ut kan føre til datatap, ifølge Hart-Davis.