Nnywellness.com

Hvordan overføre fra iPod til en iPhone


Hvis du eller allerede har gjort hoppe fra en iPod til en iPhone, er du sikkert lurer på hvordan du får all den musikken på iPod og på din iPhone. Apple forsømmer å sette alle typer fil gjenopprettingsalternativ som en del av iPod eller iTunes, så det ikke er så enkelt som laster opp iTunes og dra filene tilbake til biblioteket. Det er fortsatt mulig å gjøre. Filene er der, du trenger bare å vite hvor å se etter dem.

Instruksjoner

• Koble iPoden til datamaskinen med USB-kabelen. Hvis du ikke allerede har gjort dette, vil datamaskinen installere riktig iPod driverne for å gi datamaskintilgang til iPod. Vent som iPod laster. Når det er ferdig, gå inn din kopi av iTunes og klikk på din iPod på menyen til venstre. Det første skjermbildet som kommer opp, velg "Aktiver disktilgang." Åpne iTunes "Innstillinger" og gå til kategorien "Avansert" sjekk "Kopier filer til iTunes Music-mappen når du legger til biblioteket."

• Gå inn i maskinens Kontrollpanel og søk etter "skjulte filer". Etter at søkeresultatene kommer opp, klikk på den andre linken ned. Dette vil bringe deg til en liste over innstillinger. Klikk på "Vis skjulte filer og mapper" Klikk "OK" og Avslutt.

• Gå til min datamaskin og klikk på din iPod-stasjon. Dette viser mappelisten på iPod. Nedtonet mappen iPod_Control vises. Klikk på at å se flere mapper, inkludert en musikk- og mappe. Dette er hvor alle iPod-dataene lagres. Merk disse to mapper og drar dem til iTunes. iTunes laster dataene, lagre den i iTunes Music-mappen.

• Koble iPod og plugg i din iPhone. Synkroniser at biblioteket med din iPhone og du har med hell gjort hoppe fra iPod til iPhone.