Nnywellness.com

Feilsøke en SGH-T919


SGH-t919, bedre kjent som Samsung se, er en mobiltelefon med berøringsskjerm som kobler til data nettverket etter programvareoppdateringer. De laste ned og installere på telefonen. Problemer som oppstår når du bruker enheten kan vanligvis rettes gjennom en programvareoppdatering, innstillinger restarte eller en generell nullstilling. Innstillingene restarte er en "myk" reset som gjør telefonen tilbake til de opprinnelige innstillingene samtidig la medier urørt. Tilbakestiller sletter alle data på telefonen.

Instruksjoner

• Kabelen inn lader havnen, på venstre side av telefonen. Inn i veggladeren nettstrøm for å lade enheten. Telefonens problemer kan skyldes strømproblemer. Telefonen slås av når batteriet er for lav, og vil ikke starte opp når du trykker på strømknappen.

• Tapp på "Meny" på Hjem-skjermen, og trykk "Innstillinger." Touch "Software Update". En oppdatering kan være tilgjengelig som retter opp feil i gjeldende programvaren.

• Trykk "Meny", "Innstillinger". Trykk på "Reset innstillinger." Trykker "innstillinger" igjen. Trykk "Alle" for å velge en tilbakestilling av lyd profilen, skjerminnstillinger og telefon innstillinger. Trykk på "Reset" for å bekrefte tilbakestillingen og vent til telefonen tilbakestilles og gå tilbake til hovedskjermbildet.

• Trykk "Meny" fra startskjermen. Trykk "Innstillinger", "Reset innstillinger." Trykk "Master reset" og skriv inn din telefons passord. Trykk "Ja" for å fortsette med telefonens master reset, som sletter alle telefonens innfatningene og media og oppdaterer telefonen til fabrikkinnstillingene.