Nnywellness.com

Hva er en Video forsterker?


Hva er en Video forsterker?

Video forsterker er kort som forbedrer videokvalitet. De ligne kabelfjernsyn splittere og er kompatibel med både antenne og kabel signaler. En video forsterker forbedres oppløsningen og kvaliteten på video signaler mottatt fra TVer, DVDer og datamaskin skjermer. Bestemt forsterkere produseres for å forbedre bildekvaliteten på mindre TV installert i samt smarttelefoner. Forsterkere også forbedre videosignaler fra adaptere.

Plugg-inne apparat

Video forsterker er små - og mellomstore enheter som inneholder flere porter. Disse portene ligne et TV-signal eller kabel-TV antenneuttak. En forsterker porter koble til TV og video-signaler via kabler og standard TV ledninger. Originale signalet er filtrert gjennom forsterkeren og vises med høyere oppløsning. For eksempel med et fjernsynsapparat, ville en kabel utvide fra en stikkontakt til forsterkeren. En andre kabel ville utvide fra den andre siden av forsterkeren til TV.

Signalkvaliteten

Med en video forsterker, er signalkvaliteten forbedret. Avhengig av størrelsen, kan disse enhetene håndtere flere kilder til videoinngang. Antall inn- og utgang portene på forsterkeren og størrelsen på den interne prosessoren avgjør kapasitet. Noen forsterkere kan samtidig filtrere videosignalene fra TV, DVR og overvåkingskameraer. Ved å behandle signaler på en høyere hastighet, er video bildets klarhet forbedret.

Separate strømkilder

De fleste video forsterkere krever en slags strømkilde for å fungere. De kommer med en innebygd strømstyrings jack som du kobler til en standard stikkontakt med en adapter. Noen av de mindre forsterkerne som folk bruker transportabel eller transportabel enheter som smarttelefoner, har også oppladbare ventemodus eller batteriet makt. Den nødvendige spenningen for de fleste bærbare forsterker varierer fra 2.7 til 12.

Lysstyrke og kontrast

Avhengig av formål, kan video forsterkere inneholde innstillinger som direkte påvirker lysstyrke, kontrast og subcontrast bilder. Noen forsterkere som brukes til å forbedre kvaliteten på computer skjermen signaler tilby disse alternativene. Bildene vises på skjermen justeres automatisk lysstyrke og kontrast. Phono-inngangen på innstillingene kontrollerer også fargene og balanse, tar gjetting ut av skjermen justeringer. I tillegg kan du justere grafikksignalfrekvens og båndbredde via video forsterkere. Det er gjennom denne kontrollen av signal frekvens, behandling kapasitet og Oppdater priser at forsterkere kan forbedre visningskvaliteten.