Nnywellness.com

Hvordan skrive en RV leieavtalen


Hvis du eier et fritidskjøretøy (RV) som et andre hjem, du lurer kanskje på hva å gjøre med denne store, nyttig kjøretøy i disse tider når du ikke er vei tripping. For å tjene ekstra penger under nedetid, bør du vurdere å leie den ut til en fabrikant. Siden en RV er veldig mye som et hus, må du sette opp en leieavtalen lik som en leilighet, men med ytterligere informasjon om slitasje som Leietakeren oppretter ved å kjøre bilen, antagelig for lange strekninger. Det er noen flere ting du bør ta i RV utleie avtalen også.

Instruksjoner

• Skrive full informasjon om Leietakeren leieavtalen. Inkluder fullt navn, adresse, mobiltelefon, hjemmetelefon og førerkortnummer av Leietakeren. Du kan også gjøre en kredittsjekk for å sikre at Leietakeren er en god risiko. Siden dette er en Bilutleie, må du kunne spore opp Leietakeren og gjenopprette RV i tilfelle et problem.

• Skriv månedlig leie beløpet som du vil belaste for RV utleie. Husk å ta hensyn til avskrivninger (slitasje) på bilen som finner sted under utleie. Inkluder beløp som kreves for å starte leieavtalen, hvorvidt depositumet returneres og når.

• Bestemme avtalen. Mange RV utleie avtaler er kortsiktig, som dekker bare et par uker eller et par måneder når Leietakeren planlegger en veien tur ferie.

• Define hvordan RV vil være forsikret under utleie. Leietakeren må du kjøpe en midlertidig forsikring, eller vil han bruke sin egen personlige politikk? Husk å angi i avtalen som er autorisert til å kjøre RV. Skriv noe ansvar for Leietakeren, som rengjøring, vedlikehold og skader og tap.

• Skrive på hvor mange personer tillates å leve og reise i RV. Hvis RV er laget for en enkelt familie av fire, ønsker du ikke Leietakeren å forsøke å stappe tre familier i van. Dette fører til unødig stress til kjøretøy og boligkvarter. Inkluder et forbud om bruk av kjøretøyet, som kjører det til visse stater.

• Inkluderer alle straffer som blir belastet hvis noen del av avtalen overholdes av Leietakeren. Husk å inkludere gebyrer som blir belastet hvis RV returneres i dårlig forfatning. Diskutere høyre få tilbake bilen hvis noe går galt.

• Registrer leieavtalen (eier og renter) i nærvær av en notarius, og sikre at begge parter få en kopi. Få en kopi av leietakers identifikasjon.