Nnywellness.com

Hvordan erstatte bremsevæske i en 1993 Chevy Suburban


Hvordan erstatte bremsevæske i en 1993 Chevy Suburban

1993 Chevrolet Suburbans bruker en makt bremsesystem som inkorporerer en brems booster, master sylinder og de fire settene med bremser gi bremsekraft. Alle væsker få skitne og forurenset i tid og krever rødme. Du aldri bare ut bremsevæske og fylle som med olje. I stedet du tømme systemet og deretter bleed luften ut av systemet for å opprettholde riktig nivå av press. I Suburban bremsesystemet opererer identisk til nesten alle andre biler i denne forbindelse.

Instruksjoner

Flush bremseslanger

• Fjerne brems væske reservoaret lokket. Tøm alle bremsevæske fra master sylinder og brems reservoaret med en kalkun baster. Fyll tanken til full-linjen en gang tomme med PRIKK-3 bremsevæske.

• Øke hele bilen utenfor bakken en hjulet samtidig med en jack. Stedet jack står under akselen av hver hjulet etter at du har reist hjulet og fjerne plugg. Fjern det lug vanskelige problemer med en lug fastnøkkel og angi lug vanskelige problemer og dekk til side.

• Løsne alle fire blø skruer. Skivebrems blø skruer ligger på caliper overfor motoren. Trommelen brems blø skruene er plassert på baksiden av trommelen over akselen.

• Ha en assistenten pressen ned på gasspedalen og hold pedalen. Skru fast alle fire blø skruene og har hjelperen slipper pedalen. Gjenta denne prosessen til ren bremsevæske kommer ut av blø skruene. Holde reservoaret fulle til enhver tid under prosessen.

Blø bremser

• Bleed passasjer bak brems. Starter på foran bare trekk luftbobler rundt uten å fjerne dem, så starte med passasjer bak og deretter flytte til sjåfør bak, og passasjeren foran og driver foran å sikre alle luftbobler tvunget ut.

• Sted en ende av gummi slangen på blø skruen og den andre enden i klar plast flaske delvis fylt med PRIKK-3 bremsevæske. Kontroller at slutten i flasken er neddykket.

• Har assistenten pressen gasspedalen og holde. Løsne skruen blø og overvåke flyten i flasken. Når væske eller bobler opphøre tilstrømmende, skru blø og slipper pedalen. Gjenta prosessen til du vitne ingen luftbobler unnslippe gummidekslene for tre svinger. Overvåke reservoaret for å sørge for at det ikke slipp under halvfullt når som helst under prosessen.

• Gjenta trinn 2 og 3 for de andre tre dekkene som beskrevet i trinn 1.

• Erstatte hjul og lug vanskelige problemer og stram. Øke hvert hjul en samtidig ved hjelp av jack og fjern jack står foran fullt senke bilen til bakken. Stram alle lug vanskelige problemer med lug wrench når bilen er helt på bakken. Toppen av brems væske reservoaret og erstatte hetten.