Nnywellness.com

Typer Racing lastebiler


Typer Racing lastebiler

Store transportfly lastebil racing er en enorm motorsport attraksjon i Europa og i noen grad i amerikanske biler i disse hendelsene er primært basert på semi-traktor chassis som er senere re-arbeidet for spesialbygde racing. Lastebiler av denne typen har vanligvis enten tradisjonell eller turboladet dieselmotorer, spesielle dekk og hjul, bremser, sjokk/kilder/struts, Styringsutstyr og andre strukturelle støttemedlemmer. Verdensomspennende transport bilen racing er sanksjonert av Federation Internationale de l'Automobile European Truck Racing mesterskap (ETRC), og opererer som en årlig sesongen, fra mai til oktober.

Freightliner

American Freightliner representeres som en pirat merkevare i ETRC. Lastebilen er en spesialbygd vehicle utviklet av Buggyra Technology Center i Tsjekkia byen av Roudnice nad Labem. Løpet Freightliner er basert på en standard cab-over kroppen drevet av en GYRTECH BB MK10-3EC-motor, konfigurert som en sekssylindrede inline Turbo diesel, produsere 1050 hestekrefter. Lastebilens overføring håndteres av en proprietær air-assistert design, med bremsing som en ventilert, fire hjul plate system.

Renault Trucks

Renault lastebil racing programmet drives av MKR teknologi og kjører to lastebiler i ETRC. Som fungerer racingteam for en stor fransk store kjøretøy transport produsent, er racing operasjonen basert i Lyon der alle oppsett, design og vedlikehold av den racing programmet administreres. Lastebilen selv er basert på de Renault DXi13 Magnum drevet av en sekssylindrede, innebygd 12 liter, turboladet dieselmotor, produsere 1100 hp i sin racing form. Lastebilens overføring bruker en ZF 21-girkasse, med bremsing som en ventilert, Meritor-bygget fire hjul plate system.

MANN lastebiler

MANN lastebiler er en stor kjøretøy med hovedkontor i München, Tyskland. Selskapets racing programmet er primært rettet mot utstillingsvindu ytelsesverdien av transport-produkter. Race bilen er basert på menneskets TGS produktet. Bilen veier 12,120 kg (5500 kg), og er drevet av en fire-takts turboladet/inter-cooled direkte injeksjon diesel basert på en sekssylindrede innebygde konfigurasjon produsere 1050 hp. Lastebilens overføring benytter en ZF 16-girkasse, og bremsing støtte er levert av en vannkjølt, ventilert, fire hjul plate system.