Nnywellness.com

Hvordan å gå fra en Sprint telefon til en annen


Hvordan å gå fra en Sprint telefon til en annen

Flytte fra en Sprint telefon til en annen kan gjøres ganske enkelt og innen en kort tidsperiode. Mange mobiltelefon brukere endre sine telefoner i løpet av en kontrakt, hovedsakelig fordi deres telefon ble skadet eller de er interessert i å ha en nyere, oppgradert telefon. Derfor, forstå hvordan å flytte sprint tjenester fra en telefon til en annen vil komme.

Instruksjoner

• Logg på www.sprint.com og registrere en konto. Fyll ut skjemaet, som ber om ditt kontonummer, trådløse nummer, navn, adresse og betalingsinformasjon. Klikk "Send" og Logg inn på kontoen.

• Finn kategorien "Butikk" på hjemmesiden til din konto. Klikk "Telefoner" og sortere gjennom valgene. Når du har funnet valget, klikker du "Oppgradere nå" for å flytte til neste felt. Hvis du hadde telefonen mer enn et år, kan du kvalifisere for en rabatt mot prisen på telefonen.

• Fyll faktureringsinformasjonen og Velg planen. Hvis planen vil forbli den samme, kan du hoppe over denne delen og gå videre til neste felt, som ber om leveringsadresse. Helt utfylle denne delen med leveringsadresse og klikk "Send."

• Besøk www.sprint.com/activate å bytte ut den gamle mobilen med den nye telefonen. Skriv inn mobiltelefonnummeret i feltet og klikk "Send." Følg instruksjonene på skjermen til du kommer til "Aktivert" varsel. Sett inn SIM-kortet i den nye telefonen samt eventuelle medier eller minneplass kort. Gjør en test ringe fra din ny telefon å se hvis telefonen vil ringe. Hvis du kunne komme, har du nå flyttet telefonen Sprint til en annen.