Nnywellness.com

Hvordan lagre telefonnumre på en iPhone


Apples iPhone lar deg nyte musikk, videoer og en rekke programmer, men det fungerer også som en annen mobiltelefon, med et virtuelt tastatur, telefonsvarer funksjoner og en adressebok. Adresseboken iPhone bare bruker navnet "kontakter", og du kan legge telefonnumre til denne listen når som helst bygge din samling av personlige kontakter som du kan så kalle ved å trykke noen kontaktnavnet på skjermen.

Instruksjoner

• Trykk på "Kontakter"-ikonet på din iPhone-menyen. Standard denne applikasjonen på andre siden av programmer, så må du swipe fingeren til venstre for navigere fra startmenyen til den andre siden. Programmet "Kontakter" ser ut som en brun, animerte adressebok med en silhouetted hode og skuldre.

• Trykk på "+"-knappen øverst på skjermen, like til høyre av ordene "Alle kontakter." Dette vil ta deg til "Ny kontakt" skjermen.

• Fyll ut kontaktinformasjonen i de hvite feltene. Når du trykker fingeren på alle felt, vises et virtuelt tastatur i nedre halvdel av skjermen, slik at du kan angi aktuelle opplysninger. For eksempel hvis du trykker feltet øverst på skjermen, angitt med ordene "Etternavn," vises et tastatur der du kan angi navnet på personen som har telefonnummeret du vil sette inn. Trykk på feltet direkte nedenfor for å angi telefonnummeret. Bruker etterfølgende feltene, kan du også inkludere personens e-postadresse, hjemmeadresse, adresse og annen informasjon, men disse feltene er valgfritt.

• Klikk på "Ferdig"-knappen i øvre høyre hjørne av skjermen når du har fylt ut informasjonen for den nye kontakten. Informasjonen lagres i viktigste Kontakter-listen, som du får tilgang til enhver tid ved å trykke "Kontakter"-programmet.

Tips og advarsler

  • Hvis du noen gang møter et telefonnummer på iPhone, enten i teksten i en e-post eller på en webside i nettleseren Safari (bare for å nevne et par eksempler), umiddelbart legge det til i kontaktlisten. Bare trykk ned telefonnummeret med fingeren, og fortsette å trykke ned til en liste over alternativer dukker opp fra bunnen av skjermen. Trykk på knappen "Opprett ny kontakt" og så bare skriv inn et navn som samsvarer med din nytt telefonnummer.