Nnywellness.com

Hvordan finne verdien av en forlist bil


Hvordan finne verdien av en forlist bil

En forlist bil er vanskelig å verdsette fordi det er mange faktorer som påvirker den siste verdien i ekte dollar til en enkeltperson. Omfanget av skaden kan minke skrapverdier. Kostnadene for arbeidskraft for å gjenopprette strippet deler og deres verdi på markedet endring basert på kjøretøyets tilstand. Du finner verdien for noen forlist eller summert bil, må du vurdere alt nøye.

Instruksjoner

• Gå til NADA.org eller Kelley Blue Book, www.kbb.com. Angi bilmerke, modell og år med kilometerstand å få den faktiske verdien av bilen i god tilstand.

• Trekk 40 prosent fra denne verdien, som berget bilene hente 40 prosent mindre enn markedsverdi.

• Trekke fra kostnaden for reparasjoner, tauing og andre kostnader involvert i å få bilen til operativ tilstand fra verdien du fant i trinn to. Hvis dette er et negativt tall, gå til trinn fire.

• Få oversikt over bilens brukelige deler. Bruk gule sider til å finne berge forhandler. Spør dem hvor mye de vil betale for hver del. Telleapparat av delene, trekke fra kostnadene for arbeidskraft fjerne dem for å finne en verdi. Eller få en omtrentlig tilbud for hele berget kjøretøy. Trekke fra kostnaden ved å slepe bilen til berging verftet finne din verdi.