Nnywellness.com

Hvordan endre girolje og filtrere Audi A6 quattro


Hvordan endre girolje og filtrere Audi A6 quattro

Selv om Audi sier at deres girolje har en levetid span, det har slitasje som andre komponenten i bilen og må endres. Din overføring har også et filter som bør endres hver 2 trans oljeskift for å forlenge levetiden på dine tranny.I denne guiden vil jeg gå gjennom trinnene for å endre girolje og filtrere en Audi A6.

Instruksjoner

• Bruker en Jack, plassere bilen opp på jack står på selv nivå.

• Av motoren, åpne fyll pluggen (17mm Hex). Kontroller at du har et avløp panorere under fordi væsken vil nå renne.

• Deretter åpne bunnpluggen (8mm Hex) og la væsken renne.

Fjerne overføring pan bolter (T-27). Fjern kasserollen og rengjør grundig. Jeg brukte brems renere. Husk å fjerne og rense magneter i bunnen av kjelen. De vil ha "metallslitasje" stakk til dem. Dette er normalt med mindre magnetene ser ut som et gigantisk pinnsvin

Renset overføring panne med brems renere.

Fjern filteret bolter (T-45) og fjerne gamle filteret.

Installere nye Audi overføring filter pan gummitetningen og filter på overføring ventilhuset.

• Installere nye filteret dreiemoment på 54 tommers lbs / 6 NM

• Du bør erstatte olje pan pakningen som er vanligvis inkludert i overføringen filter settene. Juster den nye Audi automatgir væske olje pan pakningen med i olje pan. Installere pan stramme 84 i kg / 10 Nm.

Lukk bunnpluggen. Tid til å fylle henne opp med nye girolje. Du trenger en pumpe verktøy som er tilgjengelig hos din lokale auto butikken.

• Fyll opp gjennom fylle hullet før du har væske lekker. Uten å lukke pluggen, starte motoren for om 30 sekunder og din overføring vil umiddelbart trekke i væske. Fyll med mer væske til over flyten. Deretter gå gjennom alle girene i ca 20 sekunder hver. Deretter fylle igjen før væske renner ut.

• Lukk fyll pluggen og gå for en prøvekjøring. Hvis alt høres normalt, er du ferdig! Nyt glatt skiftende og sjelefred.