Nnywellness.com

Toyota Corolla vs Honda Civic


Toyota Corolla vs Honda Civic

Toyota Corolla og Honda Civic er to eldste kontinuerlig kjører japanske bilmerker. Corolla ble introdusert i 1968 og Civic i 1972. Begge har tjent omdømme som godt bygget, drivstoff-effektive biler, men besitter liten styling utflating. Corolla og Civic også Toyota og Hondas flerårig topp-tier selgere.

Corolla funksjoner

Standard utstyr på Corolla er beskjeden: strøm fører og passasjer speil, klut seter, bøtte forsetene, AM / FM stereoanlegg, CD og MP3-spiller. Sikkerhetsfunksjoner inkluderer fører og passasjer kollisjonsputer, siden og bak kollisjonsputer, fire hjul blokkeringsfrie bremser, skivebremser foran og brems hjelpe.

Honda funksjoner

Standard utstyr på Civic er mange og inkluderer: dobbel front- og Sidekollisjonsputer, gardin Sidekollisjonsputer, ABS bremser, kjørelys, dekktrykk skjerm, beredskap inni bagasjerommet lokk slipp, tilt/teleskopisk rattet, klut møbelstopping, bøtte forsetene, folding baksetet, elektriske Vinduer, turteller, intermitterende vindusviskere og bakre munnstykke for avrimingssystem. Sikkerhetsutstyr i tillegg kollisjonsputer inkluderer en oppgradert brems og anti-skrens systemet.

Corolla makt

I 2009 tilbys Corolla i LE, XLE, Standard og ytelse XRS modeller. Alle modeller unntatt XRS er utstyrt med en 1,8-liters firesylindret motor som genererer 132 hp og 128 pund-fot dreiemoment. Transmission er fem-speed manuell eller firetrinns automatisk. Gass kjørelengde er 27 mpg i byen og 35 på motorveien. XRS har en 158-hp 2,4-liters fire-sylinder motor. XRS gass kjørelengde er 22 mpg i byen og 30 på motorveien.

Civic makt

Civic, som i 2009, er utstyrt med en motor: en 140-hp 1,8-liters versjon generere 128 pund-fot dreiemoment. Med en firetrinns automatisk, vil Civic oppnå 25 mpg i byen og 36 på motorveien.

Corolla ytelse

Corolla litt lavere effekt og tyngre har påvirket dets akselerasjon. Den når 0 til 60 mph i 9.1 sekunder kan fullføre 1/4 mile 16,9 sekunder på 83.1 mph.

Civic ytelse

Civic har utmerket akselerasjon med bare beskjeden dreiemomentet kraft. Det kan nå 0 til 60 mph på 7,7 sekunder og 1/4 mile 16,1 sekunder på 87 mph.

Head-to-Head

Corollas omdømme står på sin drivstoffeffektivitet og pris. 2009-2010 modell basisprisen er $15,350. Det er noen biler på veien i dag som kan matche Corollas hytte komfort og eksepsjonelle gass kjørelengde for prisen. Strømforbruket er minimalt, og det er få tilbehør for lav og middels trim nivåer. Total utvendig design, men er svært lik den forrige generasjonen og forblir konservative. The Civic byggekvalitet stiger over de fleste japanske import og fortsatt er svært populære. Det gir tilstrekkelig get-up-and-go fra en død stopp. Coupe er utvendig styling har kommet langt unna siden dens fotgjenger 1990-tallet modeller og er sporty. Som for 2009, varierer Civic starter priser fra $15,305 til $16,075.