Nnywellness.com

Hvordan konvertere sykkel til Moped


Hvordan konvertere sykkel til Moped

Sykler har lenge vært en populær måte å reise, men de kan være upraktisk for folk som hjem, skole eller arbeid er altfor langt unna. En motorisert sykkel kan hjelpe. Ved å plassere en 2-takts motor på normal pedal sykkel, kan du slå din 15 mph pedal sykkel i en 40 mph motorsykkel. Disse motorene koste rundt $150, og de inkluderer alt du trenger å få din egen sykkel kjører som en motorsykkel. Enten du leter etter litt ekstra hjelp til de bratte hellinger eller arbeidsplassen er litt langt å ri en vanlig sykkel, kunne sykkel motor pakken for deg.

Instruksjoner

• Bestill en 80cc sykkel motor fra BikeBerry.com, KingsMotorBikes.com, SickBikeParts.com eller GasBike.net. Motorer varierer fra $119 til $179, og det er avhengig av budsjettet på hvilken søkemotor du ønsker. Hvis du trenger kraft og hastighet, kan du vurdere en 80cc modell. Hvis du leter etter langvarig gass kjørelengde, vurdere en smalere, kompakt 50cc motor.

• Når du mottar motorisert sykkel kit, leste over bruksanvisningen før du starter samlingen. Når du er klar til å starte installasjonen, begynne med noe stort og enkelt la, som gass tank eller motor. Når du plasserer motoren på sykkelen, kontroller at det er solid sikret å sykkelen ramme med metall klemmer eller maskeringstape.

• Plass motor drivhjul på din sykkelens bakhjul. De fleste modeller vil bli plassert på venstre side av hjulet, fra ridning tannhjul. Kontroller at drivhjul er vinkelrett til akslingen av sykkelen.

• Sikre drivverket motoren og bakhjulet tannhjul. Det vil være for stor for sykkelen: forkorte det opp ved å fjerne koblingen master og tar ut antall koblinger som er nødvendig.

• Montere tenningen på styret. Med zip bånd, sikre gass wire til sykkel rammen, slik at det ikke bli fanget i hjulene eller motor. Plassering på venstre eller høyre styret er din preferanse.

• Installer drepe på tomme håndtak. Følg samme fremgangsmåte som gass, så bruk zip bånd for å sikre denne ledningen også.

• Når riding sykkelen, er det nødvendig å "break in" motoren før skyve motoren til maksimumsnivå. Denne innbrudd perioden varer vanligvis 300 miles; Det er viktig at du følger motorens retningslinjene for denne perioden.

Tips og advarsler

  • De fleste sykkel motorene passer i en "V" figur ramme: Dette fungerer best for motoren.