Nnywellness.com

Hvordan installere en Harley-Davidson Shovelhead Cam


Ifølge Merriam-Webster noen Dictionary online er en cam en roterende eller skyve sylinder i kamakselen av motorsykkelen. CA-modulen forvandler roterende bevegelse i lineær bevegelse. Det er mulig for en person å installere en ny kamaksel i en Harley-Davidson Shovelhead motorsykkel. Den Nightrider nettstedet forklarer at installere en ny cam vil forbedre den generelle ytelsen til sykkelen ved å øke hestekrefter. Prosessen med å installere den nye cam er relativt enkelt for alle som har noen erfaring med motorsykler.

Instruksjoner

• Plasser hydraulisk jack i posisjon under bakhjulet Harley-Davidson og sakte heve motorsykkelen slik cam installasjonen kan begynne. Den Nightrider nettstedet forklarer at motoren skal kobles når bensin er drenert fra forgasseren. Fortsett ved å fjerne tennpluggene og eksosanlegg før tapping ut alle motorolje.

• Renne all overføring olje. Løsne clutchen og bremsen fotpedal, om nødvendig, for å få bedre tilgang til den indre delen av Harley-Davidson sykkelen. Den Nightrider nettstedet forklarer at første forberedelsene er utformet for å gjøre installasjonen som trygt og enkelt som mulig.

• Bruk en flathead skrutrekker for å fjerne våren cap kuleholderen og løsne støtstangsmotorer rørene. Når støtstangsmotorer rørene er løsnet kan de fjernes. Bruk en skrutrekker for å fjerne tenningen sensoren og timing utstyr dekning.

• Finn timing merkene av gamle cam før det fjernes fra motorsykkelen. Kontroller at kamaksel kastet vaskemaskinen fjernes også fra motoren. Den Nightrider nettstedet forklarer at cam lageret skal fjernes og erstattes med nye cam betydning.

• Sted cam mellomlaget over baksiden av nye kamakselen før installasjonen starter. Bruke montering smøremiddel kamaksel lobes, lageret og kamaksel utstyr for å beskytte deler når motoren startes senere. Plass nye kamakselen i Harley-Davidson Shovelhead motoren.

• Installere den opprinnelige støtstangsmotorer rør som timing bildesensoren plate og dekselet. Koble systemet, fot pedal og bremsepedal før du kobler av tennpluggene. Installere et nytt filter før du setter inn nye drivstoff og overføring motorolje.

• Koble batteriet og slå på drivstoff før du tester sykkelen å sørge for at den nye cam fungerer.