Nnywellness.com

Hvordan fjerne riper fra plast skjerm


Hvordan fjerne riper fra plast skjerm

En ripe skjermen på iPod, mobiltelefon, bærbar videospiller eller andre elementer kan være gjøre bruken vanskelig. Så lenge riper ikke er for dypt, kan du vanligvis fjerne riper. Mindre ripefjerning er ofte bare en måte å fylle de riper så de er ikke lenger synlig. Før du kaste varen til side som ubrukelig, kan du prøve noen husholdningsartikler å fjerne riper fra plasten.

Instruksjoner

• Søke en liberal beløpet tannkrem riper overflaten. Tørke av overflødig bort og la tannkrem tørke i sprekker/riper. Husk å bruke en lime-baserte tannkrem og ikke en gel tannkrem. Bruk en myk klut til å polere overflaten når tannkrem har tørket fjerne riper.

• Bruke flytende møbler renere riper området. Avhengig av riper varen kan du bruke flytende møbler renere direkte til en myk klut i stedet for direkte på riper. Polsk riper med klut og buff dem ut.

• Bruke plast polsk på en myk klut. Polsk og buff ut riper, bruke sirkulære bevegelser, for 2 til 3 minutter. Gjenta etter behov.

• Spray flytende bandasje på riper. Bruk et papirhåndkle for dab overflødig. La den rette tiden for flytende bandasjen tørke (i henhold til instruksjonene som fulgte). Bruk en myk klut til å polere.