Nnywellness.com

Hvordan selge brukt mobiltelefoner Online


Det er mer enn 260 millioner mobilbrukere i USA. Med mobiltelefon produsenter lanserer ny mobiltelefonmodeller hver månedene, er det et stort og voksende brukte mobiltelefonen industrien. Når du kjøper en ny mobiltelefon, kan du selge din gamle, brukte mobiltelefon online. Gjør brukt så kanne hjelpe for å oppbevare mobiltelefoner ut av deponier. Selger brukte mobiltelefoner online kan også hjelpe deg hente inn noen av dine utgifter fra å kjøpe telefonen.

Instruksjoner

• Forskning mobiltelefon. Kontroller at du vet den spesifikke modellen av mobiltelefonen, samt noen ekstra identifikatorer. Denne informasjonen kan enten finnes i original bruksanvisning, eller på baksiden av telefonen under batteriet. Du vil også ønske å vite nettverket som telefonen er aktivert for å fungere (e.g. Verizon eller AT & T).

• Vurdere mobilen er tilstand. Se etter riper ytre beholderen og finere detaljer som lysstyrken til skjermen. Du får en bedre pris hvis selger en telefon i god kvalitet.

• Fjerne personlige data ut av mobiltelefonen. Det er viktig å fjerne alle personlige opplysninger fra håndsettet før du selger den til en tredjepart. Du kan slette alle personlige opplysninger manuelt eller laste ned et gratis program fra Recellular.com og som vil tømme alle data fra mobiltelefonen håndsett automatisk (link i ressurser-delen).

• Vise mobilen på en online classifieds nettsted som Craigslist (link i ressurser-delen). I innkallingen salg oppmerksom merke og modell av telefonen. Også nevne noen ytterligere detaljer som potensielle kjøpere bør vite, som tilstanden til telefonen.

• Vurdere å legge mobiltelefonen for salg på en auksjon nettstedet for eksempel eBay. Mens klassifisert nettsteder som Craigslist (trinn 4) er vanligvis den enkleste måten å selge en brukt mobiltelefon online, kan auksjonssider hjelpe deg med å finne en kjøper hvis ingen reagerer på din annonse. Imidlertid vil nettauksjoner krever en avgift og ta et kutt av fortjenesten salg.

• Pakke telefonen i en polstret konvolutt og skip til enkelt som kjøper telefonen brukes. Du ønsker kanskje å sikre pakken ved levering, eller ved minste sende den via sertifisert post til å bevise levert varen.

Tips og advarsler

  • Klassifisert annonsen nettsteder er vanligvis gratis og en bedre måte å selge en brukt mobiltelefon forhold til auksjon nettside.