Nnywellness.com

Hvordan oppdaterer jeg telefonen min AT&T?


Hvordan oppdaterer jeg telefonen min AT&T?

Hvis du ikke ønsker å kjøpe en ny AT & T mobiltelefon, men vil øke dine tjenester, kan du oppdatere mobilen. Mange telefoner (spesielt PDA, bjørnebær og touchscreen telefoner) er kontinuerlig oppdatert, og du kan legge til oppdateringer til telefonen gratis. Gratis oppdateringer rett vanligvis tidligere problemer med telefonen, og lar deg få tilgang til nye programmer og innhold.

Instruksjoner

• Åpne nettleseren og gå til mobiltelefon produsentens nettsted. Ikke gå til AT & TS hjemmeside - i stedet går selskapet det produsert telefonen (som Nokia eller LG).

• Velg alternativet "Støtte", og velg din modell av telefonen. Alle tilgjengelige nedlastinger for telefonen er oppført. Se etter firmware-oppdateringer. Disse oppdateringene er som operativsystemoppdateringene for en datamaskin.

• Dobbeltklikk oppdateringene for å laste den ned til datamaskinen. Sammen med oppdateringen er fullstendige instruksjoner om hvordan å oppdatere telefonen. Disse instruksjonene er oppført på nedlastingssiden. Det er viktig å følge disse instruksjonene fordi faktiske oppdateringen kan endre fra telefon til telefon.

• Dobbeltklikk den nedlastede filen. Denne lanseringen Zip-programvaren du har på datamaskinen (de fleste AT & T mobiltelefon fastvareoppdateringer laste ned som zip-format). Hvis du ikke har en Zip-programvaren som er installert på datamaskinen kan du få en gratis prøveversjon på WinZip.com.

• Velg en "pakke" plassering når programvaren laster, klikk "Pakk." Programvare utdrag fastvareoppdatering fra den nedlastede filen.

• Koble USB-datakabel til telefonen, og koble den andre enden til datamaskinen. Klikk på "Start"-knappen, etterfulgt av "Datamaskin" (eller "Min datamaskin"), og dobbeltklikk ikonet flyttbar enhet.

• Klikk og dra den utpakkede filen i telefonvinduet, lukkes vinduet, høyreklikk ikonet flyttbar enhet og velge "Kaste ut."

• Slå av telefonen og slå den på igjen. Oppdateringen automatisk aktiveres og begynner å installere seg selv når du makt på telefonen.