Nnywellness.com

Pioneer bil Radio installasjon


Pioneer elektronikk hodet enheter er utformet for å passe i stereo montering kaien i en rekke biler. Velg modellen som er kompatibel med bilens forankre dimensjoner (enkelt DIN vs dobbel DIN). Enkelt DIN stereo enheter (2 av 7 tommer) er mer vanlig og kan installeres i stereo docks designet for dobbel DIN dekk ved hjelp av en passende frontplaten adapter. Har pioner stereo installert av en profesjonell bil lyd tekniker eller gjør det selv og spare penger.

Instruksjoner

• Trekk hood utløserspaken under dashbordet på bilen. Flytte til forsiden av kjøretøyet og heve panseret. Negativ batteri kabelen klemmen med wrench og fjerner kabelen fra batteriet. Sett kabelen til side for å hindre shorting kjøretøyets elektriske system under stereo utskifting. Flytte på innsiden av kjøretøyet.

• Fjerne fabrikken stereo. Håndboken bilen reparasjon for riktige prosedyrer for å fjerne fabrikken hovedenheten. Koble stereo ledninger og antenne kabelen fra baksiden av lager dekk. Koble stereo ledningene til ledninger sele kortet. Kortet vil tillate deg å koble stereo ledninger til den nye Pioneer stereoen uten skjøting ledninger for å lage.

• Skyv installasjon ermet med Pioneer stereo inn i stereo-montering dock. Brett kategoriene metall ved inngangen erm med en flat skrutrekker til å sikre ermet i stereo montering dock.

• Nå i baksiden av stereo dock og trekke den ledninger og antenne-kabelen fra baksiden av dokken foran installasjon ermet. For GM biler bare: koble til antennekabelen til GM antenneadapter.

• Koble ledninger sele adapteren inn i to vertikalt uttak på venstre side av Pioneers bakpanelet. Plugge antennen kabel ledelsen (eller antenne kabel adapter leder for GM biler) i antenne stikkontakten i nederste høyre hjørne av Pioneers bakpanelet.

• Skyv stereo enhet i ermet til det låses på plass i stereo dock. Erstatte panel som var nødvendigvis fjernet til lager stereo enheten. Følg reparasjon manuell instruksjonen for siste installasjonstrinnene. Tilbake til motorrommet.

• Plass negative batteri kabelklemmen på batteriet terminal. Stramme bolten med wrench å sikre kabelen på batteriet. Lukk bilens hette.