Nnywellness.com

Hvordan erstatte viften motoren på en 1993 Altima


1993 Nissan Altima har en vifte motor ligger bak i hanskerommet blåser som luft for varmtvannsberederen, klimaanlegg og åpninger gjennom ledningskanalene i dashbordet. Når de blåser motor mislykkes turen kan bli ganske ubehagelig i varmt eller kaldt vær. Heldigvis fjerne viften motoren på Altima ikke krever så mye demontering som på andre biler, og håndverktøy nødvendig finnes i noen hjemme mekaniker verktøykassen.

Instruksjoner

• Parkere Altima på en flat, asfalterte overflate og sett på parkeringsbremsen. Åpne Shack og bruke en fastnøkkel til å fjerne negative batterikabelen.

• Flytt til kupeen og trekk forsiktig av passasjerens side kick panel, nær gulvet foran døren.

• Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne de to skruene på bunnen av hanskerommet kupé. Åpne hanskerommet døren og Fjern de fire skruene som holder døren på hanskerommet batterirommet. Fjern de to skruene i de øverste hjørnene av hanskerommet kupé. Redusere rommet og hekte hanskerommet lyset. Fjerne hanskerommet batterirommet.

• Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene som holder på metall hanskerommet støtte. Dette vil fullt avsløre viften motoren, som ligger rett bak støtte.

• Fjern kjøling røret fra venstre side av viften motoren. Fjern den elektriske kontakten fra motoren. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne de tre beholde skruene på motoren. Fjern motoren fra kabinettet.

• Bruk en skiftenøkkel for å fjerne mutteren som holder fan på blåser motorakselen. Trekk forsiktig viften fra akselen. Forsiktig skyve viften på den nye motoren og erstatte mutteren. Reversere trinnene for gjenoppbygging.