Nnywellness.com

Bruke HDMI-kabel til å omgå betal-TV


Bruke HDMI-kabel til å omgå betal-TV

HDMI (høy definisjon media interface) er en lyd protokollen for å sende digitale signaler, vanligvis til en HDTV gjennom en kabel. Én HDMI-kabel bærer HD-videosignaler og åtte lydkanaler. Med en HDMI-kabel og en HD-kilde-signal, kan du omgå betal-TV for å nyte gratis HD TV-programmering. Koble til en antenne for mottak kringkastingssignaler er et alternativ å betale TV. Selv om du har en betal-TV-tjeneste, kan du fortsatt se gratis HD programmering fra andre kilder fordi nesten alle HDTVer har flere HDMI-kontaktene.

Instruksjoner

• Slå av strømmen til HDTV-apparatet.

• Koble HDMI-kabelen fra kontakten på bunnen av din HD-antenne til alle ubrukte HDMI-porten på TV-apparatet. De fleste HDTVer har to eller flere porter på bakpanelet og enkelte modeller har også havner langs kanten av kabinettet.

• Slå på strømmen til TV og trykk på "Meny"-knappen på den medfølgende fjernkontrollen til funksjonen kanal skanning/programmering. Merk dette alternativet med piltastene og trykk på "OK" eller "Enter" for å laste de gratis HD-kanalene som antennen kan plukke opp.

• Trykk video velgeren på TV-fjernkontrollen til å bytte mellom gratis HD-programmering og betal-TV, hvis du også er tilkoblet med en kabel eller satellitt Internett-leverandør. Trykk på video-knappen (som kan være merket "Input", "Source", eller "TV/Video," for eksempel) bytter jack tilkoblingen fra antennen til din pay TV.