Nnywellness.com

Slik klargjør en iPhone til gjenopprette


Gjenopprette iPhone tilbakestiller enheten til omtrentlig tilstanden når den forlot fabrikken i håp om Utbedring problemer det er utviklet i løpet av bruker og endre enheten. I tillegg til tilbakestille tilpassede innstillinger du har angitt på iPhone, sletter gjenoppretting alle musikk, bilder og annen informasjon fra enheten. Sikkerhetskopiere iPhone innhold før gjenopprette det så du ikke blir sittende fast med en tom iPhone.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen din via enhetens USB-kabel. Åpne iTunes hvis programmet ikke starter automatisk når du kobler iPhone.

• Klikk iPhone i iTunes og deretter alternativet "Gjenopprett" innenfor kategorien "Sammendrag", som vises i iTunes som standard når du klikker iPhone navnet.

• Klikk "tilbake" Når iTunes ber deg sikkerhetskopiere innholdet på iPhone. Klikke "Gjenopprett" når alternativet dukker opp, som indikerer at sikkerhetskopiere var vellykket og er fullført.

• La iPhone koblet til iTunes til en "iPhone er aktivert" meldinger vises på skjermen. Høyreklikk navnet på iPhone og klikk "Gjenopprett fra sikkerhetskopi" for å starte prosessen med å erstatte hjelperen opp innholdet på iPhone.