Nnywellness.com

Hvordan Program besøkende ID navnet på en Partner pluss System


Hvordan Program besøkende ID navnet på en Partner pluss System

Partner pluss telefonsystemet er egnet for store og små bedrifter. Det gir deg tilgang til ansatte, uansett hvor de er i bygningen. Ringer identifikasjon (ID) gir deg navn og telefonnummer antall en oppringeren. Det er ikke bare hjelper deg med å identifisere den som ringer, men også hjelper deg med å fastslå betydningen av samtalen. For å få ringer ID på telefonen, må du velge en telefontjeneste som tilbyr den.

Instruksjoner

• Velge en VoIP-plan som passer dine behov og budsjett. I motsetning til en fasttelefon telefon plan tilbyr en Voice Over Internet Protocol (VoIP) planen ringer ID gratis med planer.

• Kontakt VoIP selskapet og bestille utstyr. Dette kan bestå av en ruter som kobles til telefonen eller en USB-enhet som kobles til datamaskinen. Kostnaden for utstyret legger kostnadene til det første året av tjenesten.

• Installere utstyret til telefonen eller datamaskinen. Følg instruksjonene som følger med utstyret. Plugg telefonen inn i enheten, og deretter i telefonen Partner pluss.

• Kontakt med VoIP selskapet å aktivere innringeren id venter et anrop. Se på skjermen på Partner pluss finne ut hvem som ringer. Personens navn og telefon nummer vises.