Nnywellness.com

Hvordan å oppdatere min Cobra GPS-systemet


Hvordan å oppdatere min Cobra GPS-systemet

Cobras linje av GPS styringen anordninger er utformet for å hjelpe drivere med veibeskrivelse til steder rundt om i landet. De fleste modeller tilbyr funksjoner som lane hjelp og et poeng av severdighetsdatabasen som viser i nærheten underholdningssteder, losji, restauranter og minibanker på kartet. Noen ganger kan Cobra ut en programvareoppdatering for sin GPS-enheter. Disse oppdateringene løser problemer med enheten eller legge til forbedringer til eksisterende egenskaper.

Instruksjoner

• Gå til webområdet Cobra, og klikk på kategorien "Kundeservice" øverst på siden (se ressurser). Klikk "Software Updates" under overskriften "Support".

• Klikk på navnet på GPS produktet, og rull ned til overskriften "programvareoppdateringer". Klikk på den nyeste oppdateringen for å laste det ned til datamaskinen.

• Dobbeltklikk på det nedlastede programvareoppdateringen, og klikk "Kjør" Hvis vises en sikkerhetsadvarsel. Klikk "Neste" to ganger. Koble GPS til datamaskinen med den medfølgende kabelen, og klikk "Neste".

• Klikk "Neste" og "Installere". Oppdateringen overføres til GPS. Klikk "Finish" når du blir varslet om ferdigstillelse. Koble GPS fra datamaskinen, og slå av strømmen.