Nnywellness.com

Hvordan sette opp en iPod til en ny datamaskin etter det har blitt synkronisert til en annen


Hvordan sette opp en iPod til en ny datamaskin etter det har blitt synkronisert til en annen

Første gang at du kobler en iPod til en datamaskin og synkronisere enheten med iTunes, kobles iPod og datamaskinen. Hvis du prøver å synkronisere iPod med en versjon av iTunes-programvaren på en annen datamaskin, slettes alt innholdet på iPod automatisk. For å unngå dette oppstår, må du endre innstillingene på iPod ved å synkronisere den med sin "hjem datamaskin."

Instruksjoner

• Koble iPod til datamaskinen det var synkronisert med opprinnelig via en USB-port.

• Åpne iTunes.

• Klikk på iPod i listen "Enheter" på venstre side av iTunes.

• Velg kategorien "Sammendrag" ligger øverst i iTunes.

• Velg alternativet "Manuelt administrere musikk og video." Dette alternativet velges ved å klikke på boksen plassert ved siden av. Når du klikker i boksen, legges en liten sjekk inne boksen.

• Klikk "Apply" nederst i iTunes for å lagre innstillingene. Nå kan du synkronisere iPod med hvilken som helst datamaskin uten å miste data.