Nnywellness.com

Hvordan installere en Overhead-konsoll i en Pathfinder


Nissan Pathfinder har en praktisk overhead konsoll som ligger på taket, sentrert mellom de høyre og venstre solskjermene. Konsollen har en viktigste oppbevaringsrom for små elementer, for eksempel brillene eller garasje døren åpen og et par hendig leselamper. Leselamper, plassert på forsiden av overhead konsollen, er en del av lys av interiør bekvemmelighet. Når tid kommer til å installere en ny overhead konsoll, på grunn av den gamle én pådra skade eller av andre grunner, kan du gjøre det i rask mote, hvis du er mekanisk tilbøyelig.

Instruksjoner

• Hold den nye overhead konsollen til konsollen-monteringsbraketten, ligger i taket mellom solskjermene. Koble leselampe ledningsnett i lesingen lampe kontakt fronten konsollen. Tuck ledninger i headliner å unngå klemme den når du snapper overhead konsollen på plass.

• Juster de fire beholde klippene, ligger i de fire hjørnene av Pathfinder's overhead konsollen, med fire beholde klipp mounts i de fire hjørnene av monteringsbraketten overhead konsollen.

• Trykk overhead konsollen fast og jevnt oppover i Pathfinder's overhead konsollen monteringsbrakett, til hver av de fire klippene knepper beholde mounts.