Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en Carfax bil historie rapport


Carfax selskapet ble grunnlagt av Ewin Barnet III i Missouri i 1984. I 1996 lanserte selskapet sin nettside Carfax.com opp å opplyse forbrukerne om historien til tidligere eide kjøretøy. Informasjonen du får er utformet for å vise en oversikt over dokumentert historie en brukt bil for å finne sin verdi og pålitelighet. Men avsløre Carfax ikke udokumenterte informasjon om brukte biler.

Instruksjoner

• Spør eller respektfullt krever at forhandler eller selgeren levere rapporten Carfax historie med salg av bilen du har tenkt å kjøpe. Anerkjente forhandlere vil allerede har kjøpt Carfax historie rapporten og i dette tilfellet vil det være tilgjengelig for visning uten å kjøpe. En privat selger kan også få en Carfax loggrapport for så lavt som $40. Hvis de - brukt bilforhandlere eller private selgere--har ikke rapporten Carfax historie, kanskje det er en underliggende grunn til hvorfor.

• Få VIN fra bilen. Kjøretøy identifikasjonsnummeret er plassert på en plakett eller plate på førerens side hjørne av panelet og lett synlig fra utsiden av frontruten. De 18 sifrene i VIN vil avdekke anlegget produsenten, produksjon, motorstørrelse, modelltypen og året den ble gjort, blant annet relevant informasjon. Hver VIN er unikt for bilen.

• Logg på Carfax.com på en datamaskin.

• Angi VIN av bilen i riktig VIN søkeboksen--på midten venstre side av siden og trykk "Søk" knappen. Du vil deretter bli tatt til kjøpssiden Carfax historie rapporten. En rekke alternativer vises for kjøp sammen med en rekke poster på kjøretøy som er tilgjengelig. Vær oppmerksom på at noen av postene kan simpelthen datoen for den første registreringen, de første par inspeksjoner og hvis bilen ble registrert i en ny tilstand. Det kan også avsløre da bilen ble tilbudt for salg. Med dette i tankene, kan har fem til seks poster på filen avdekke lite om historien til bilen.

• Velg å kjøpe Carfax bil historie rapport. For $30, kan du bestille en rapport å avsløre dokumentasjon på alvorlige ulykker, enten det er klassifisert som en sitron, flomskader, kilometerteller problemer, hvor mange eiere, kjørelengde, om det var en tjeneste kjøretøy, en restverdi klassifisering, kollisjonsputer er distribuert, ramme skade, husker sjekker og dokumentert tjenestene eller staten inspeksjon poster. For $35 får du 10 poster, som kan være et egnet spare penger alternativ hvis du leter etter flere biler å måle sin verdi for kjøp. For $40, kan du kjøpe en ubegrenset mengde rapporter for 30 dager.

• Fyll ut riktig nødvendig informasjon til de ønskede feltene - inkludert Carfax alternativet og relevant kredittkortinformasjon.

• Trykk på "behandle bestillingen" knappen for å få rapporten Carfax historie. Carfax bil historie rapport sendes til deg via e-postadresse som kredittkortinformasjon blir behandlet.

Tips og advarsler

  • Carfax kjøpshistorikk informere ikke alltid potensielle kjøperen av store reparasjoner gjort på bilen. Rapporten historie informerer ikke alltid den potensielle kjøperen av ulykker bilen har vært involvert i.