Nnywellness.com

Hva er årsakene til brems Shudders?


Hva er årsakene til brems Shudders?

Shuddering bremsene kan være en skremmende måte å finne at bilen er bremsesystem har et problem. Selv om ikke katastrofale inne og av selv, kan dette resultere i redusert stoppe makt og dårlig kjøretøy kontroll i nødstilfelle stoppe situasjoner. Heldigvis er dette problemet vanligvis lett adressert, selv om det kan være kostbar. Forstå hvordan dette skjer vil hjelpe i å bestemme den rette prosedyren for reparasjon.

Avvik

Lateral avvik er avstanden mellom to akser som bestemmer hvordan parallell de er med hverandre. I bilindustrien bremsesystemer er målt forskjellen for brems rotoren aksen aksen av spindelen. Hvis målingen overskrider fabrikken toleranser, kontakter brems rotoren midlertidig bremseklossene. Dette forårsaker ujevn slitasje av rotoren, resulterer i vibrasjon og gys når bremsene.

Fordreining

"Skjeve rotorer" er en misvisende benevnelse. Dette er en altomfattende begrepet vanligvis brukes for å beskrive en tilstand der overflaten av en brems rotoren er ikke lenger selv eller flate. Rotorer ikke bli skjev, men i stedet bli ujevnt slitt på grunn av flere uvanlig prosesser, som resulterer i en situasjon der rotoren gjør periodisk kontakt med bremseklossene. Når bremsene er brukt, fører denne ujevn overflate rotoren å presse tilbake på bremseklossene midlertidig forårsaker vibrasjoner i hjulene og pulsering på gasspedalen.

Korrosjon

Langvarig stillstand av et kjøretøy kan tillate rust og korrosjon skjemaet på brems rotoren overflater. Dette er mer uttalt i områder av landet hvor salt brukes på veiene i vinter. Etter å ha sittet i lange perioder, forårsaker denne korrosjon ujevn iført av rotoren overflater når bremsene. Høye punkter rotoren deretter presse tilbake mot rotoren under bremsing, forårsaker vibrasjoner og shuddering.