Nnywellness.com

Hvordan erstatte sveiv sensoren på en Dodge Truck


Bilens Veivaksel sensor sender et signal til datamaskinen for å fortelle den hvor motoren er i syklusen revolusjon. Sensoren fungerer ved å plukke opp på pulser i magnetfeltet forårsaket av hjulet som roterer bare under den. Dette hjulet har "tenner" eller "windows" i omkretsen, gjør det ligne en gear, men windows-funksjon er strengt elektrisk. Erstatte Dodge lastebil Veivaksel sensoren vil ikke være for utfordrende, som alle motor sensorer er fjernet i hovedsak på samme måte---bare plasseringen og nødvendigheten av å fjerne starteren varierer.

Instruksjoner

Hvordan erstatte en Dodge Truck Veivaksel stillingsføleren

• Koble den negative siden av lastebilens batteriet.

• Finne sveiv stillingsføleren. Dodge V6 motorer bruke samme montering poeng og prosedyrer som Magnum serien V8. På Magnum motorer, vil sensoren være bak, bak starteren (krever starter fjerning). Hemi sensorer er til høyre på motorblokken. På 5.9L dieselmotorer finner du sensoren nederst foran motoren, nær den harmoniske belastningsfordeling. Og til slutt, for V-10 motorer, sjekk til høyre bak på motorblokken.

• Fjern svart plast elektriske kontakten ved nysgjerrige kategoriene unna med en skrutrekker. Vær svært forsiktig her. Flikene på eldre biler kan herde med tiden, noe som gjør dem utsatt for festing av.

• Fjern starteren hvis nødvendig. Du trenger ikke å fjerne ledningen fra starteren, forutsatt flyttes tilstrekkelig til sensoren.

• Trekk ut bolt (eller bolter) som holder sensoren i.

• Arbeide sensoren forsiktig ut av hullet, være forsiktig med å skade den følsom elektronikken.

• Omvendt fremgangsmåte for å installere den nye sensoren. Pass på å holde sensoren ren og fett når du erstatter den. I tillegg, sensoren bør være flush med blokken; ellers kan skade montering tang.

Tips og advarsler

  • Alltid koble fra batteriet når du erstatter en sensor på kjøretøyet. Dette vil hindre skade på datamaskinen og tilbakestille alle lagrede koder kastet ut av sensorenhet feil.