Nnywellness.com

Hvordan lese SIM-kort


SIM-kort holder mobiltelefon brukerens kontoopplysninger som lar mobiltelefonen håndsett på brukerens cellen telefon service skaffe nettverk. SIM-kortet har også en brukers telefonlisten. Noen SIM-kort holder telefonen innstillingsinformasjonen, media som bilder og tekstmeldinger.

Instruksjoner

• Slå av SIM-kompatibel mobiltelefon håndsettet. Hvis SIM-kortet som du vil lese ikke er allerede i håndsettet, må du sette inn håndsettet. Håndsettet må være en låst opp mobilen eller en mobiltelefon som er på samme nettverk at SIM-kortet er programmert til å få tilgang.

• Fjern den tilbake casing av mobiltelefonen håndsett. De fleste telefoner har til SIM-kortsporet under batteriet. Løft støtte (eller bare batteriet ghds mobiltelefon) og Finn til SIM-kortsporet. Hvis det er allerede et SIM-kort i det, kan du fjerne den ved å løfte opp metall holde klippet og skyve kortet ut.

SIM-kort er vanligvis små hvite kvadrat formet kort, omtrent på størrelse med det gjennomsnittlige menneskelige miniatyrbildet. Det er gull krets trykt på kortet også.

• Plassere SIM-kortet som du vil lese inn til SIM-kortsporet. Skyv SIM-kortet på plass, sikre at gull kretsene trykket på SIM-kortet linjer opp med gull koblingslinjene i SIM-kortsporet. Kortet er vanligvis plassert ansiktet ned for å oppnå dette. Blunk holde klippet tilbake på plass.

• Erstatte batteriet og støtte fra telefonen. Slå mobiltelefon på. Vent noen sekunder for telefon tilgang til nettverket. Hvis cellen telefon er kjøpedyktig arbeide på nettverket som SIM-kortet er tilknyttet, vil SIM-kortet kunne leses på mobiltelefonen.

• Tilgang til SIM card informasjonen ved hjelp av mobiltelefon tastaturet til å navigere i menyen. Bruk telefonbok-menyen vise telefonlisten for SIM-kortet og tekst beskjed menyen for å vise alle meldinger. Bla gjennom mobilen er på skjermen menyen som bilder og innstillinger. Informasjon som er lagret på SIM-kortet vil være tilgjengelig hvis kortet er kompatibelt med mobiltelefonen.

Tips og advarsler

  • Du kan bytte SIM-kort med en låst opp mobilen eller telefon på samme nettverk. Når SIM-kortet er byttet, vil nye mobiltelefonen håndsett ring når noen prøver å tekst eller ringe nummeret celle SIM-kortet.
  • Verizon Wireless mobiltelefon håndsett bruker ikke generelt SIM-kort, men de fleste andre store operatører gjøre.