Nnywellness.com

Hvordan du Pop en låst bil koffert


Hvordan du Pop en låst bil koffert

Bileiere kan finne seg selv i en situasjon når de tilfeldigvis låse deres bagasjerommet nøkkel inne i lastebilen. Kjøretøy med en egen nøkkel for tenning låsen og bagasjerommet lås kan ikke ha en ekstra stammen for å få tilgang til elementer i bagasjerommet. Få tilgang til bagasjerommet å låse den fra innsiden inkluderer oppføring fra baksetet i bilen.

Instruksjoner

• Åpne bildøren og push forsetene frem som de vil gå. Lene baksiden av forsetene frem.

• Skyv baksetet på baksiden av bilen og løft plass nederst. Noen modeller av biler har bakre setene som vil hekte og løfte for å fjerne dem fra bilen.

• Forstå stor bolt på venstre side av sete med en skiftenøkkel på en bolt-in ramme. Slå bolten mot klokken for å løsne den. Trekk bolten rett ut. Gjenta denne prosessen for å fjerne sete bolten til høyre for setet.

• Løft sete bunnen, brett seteryggen ned og trekker setet ut av bilen. Det er frem mot kroker på hver side av setet som festes til metall stang. Trykk seteryggen og skyv det fremover for å løsne den. Denne handlingen gir tilgang til bagasjerommet fra baksetet. Fjern alle isolasjon mellom baksetet og bagasjerommet hentes fra toppen.

• Krype inn i bagasjerommet fra baksetet med en lommelykt og skrutrekker. Slå lommelykten videre for å finne vannrett metallstangen ved bagasjerommet låsen. Plass en flat skrutrekker i boksen plassen på vannrette stangen. Urviserne skrutrekkeren å aktivere låsen. Moderne biler har en nødsituasjon trekke ledning i bagasjerommet frigjøre låsen istedet for benytter en skrutrekker i låsemekanismen.

• Erstatt isolasjon og baksetet i bilen.

Tips og advarsler

  • Noen biler har et kravlesøk gjennom rommet som har tilgang til bagasjerommet uten å fjerne baksetet. I denne bilen kan trekke plass på midten av seteryggen ned for å krype inn i bagasjerommet.