Nnywellness.com

Hvordan å holde en iTouch fra synkronisering


IPod Touch må være synkronisert til datamaskinen regelmessig for å lagre iPod-informasjon. Når du synkroniserer iTouch, oppretter du en sikkerhetskopi på datamaskinen. Denne sikkerhetskopien er spesielt viktig bør iPhone krasjer og må gjenopprettes. Dessverre, de fleste iPod touch er satt til automatisk synkronisering når du kobler den til datamaskinen. Du kan lett slutte én forekomst av synkronisering, eller du kan forhindre automatisk synkronisering.

Instruksjoner

iPod Touch

• Koble iPoden til datamaskinen med USB-ledningen.

• Åpne iTunes på datamaskinen.

• Trykk og Skyv glidebryteren på iPhone låseskjermen til høyre for å avbryte synkroniseringsprosessen.

iTunes

• Koble iPoden til datamaskinen med USB-ledningen.

• Åpne iTunes på datamaskinen. Flytt glidebryteren iPhone låse skjermen til retten til å avbryte synkroniseringsprosessen.

• Åpne menyen "Rediger". Velg "Preferences" fra listen over alternativer.

• Klikk kategorien "Enheter" sjekk i boksen merket "forhindre iPods, iPhone og iPads synkroniseres automatisk.

• Klikk "OK" for å lagre endringene.