Nnywellness.com

Hvordan rengjøre innsiden av en motorsykkel gass Tank


Hvordan rengjøre innsiden av en motorsykkel gass Tank

Rengjøre innsiden av motorsykkel gasstanken kan forbedre sin funksjon hvis den er gammel, rust og sedimenter buildup, og du begynner å se rester og smuss som kommer gjennom din gassledningen. Du kan gjøre en grunnleggende rent ut bruke, eller du kan gjøre en full prosess med en tank syre og gjenoppretting hvis du er villig til å sette tanken på hyllen for en stund.

Instruksjoner

• Kobler fra gassledningen fra motorsykkel forgasseren. Lede linje ut slik at det drenerer inn i en container eller en bærbar gass kan. Pass på at noen butikk håndklær praktisk hvis du søler. Åpne gassventilen eller petcock ventilen på bunnen av tanken å tillate gass å strømme. Hold den åpen til all gass har drenert ut av tanken i bærbare kan. Kontroller at åpne gass tank lokket slik at du kan se på og bekrefte det er tomt. Fullfør drenering og stenge gassventilen. Seal bærbare kan og side.

• Fjerne gasstanken ved kobler den fra motorsykkel rammen. Vær forsiktig med å klø tanken med verktøy, spesielt hvis tanken har en fin maling jobb på den. Når utgitt, trekk forsiktig tanken opp og motorsykkel rammen. Fjern brennstoffledningen fra gassventilen på bunnen med en skrutrekker til banjo klemmen holder den på. Kaste den gamle røret.

• Se innsiden tanken og bekreft den må rengjøres. Utfør en rask rent med et løsemiddel som bensin eller parafin. Fyll på bare en femtedel full. Sørg for å gjøre rengjøringen på en åpen plass langt nær flamme eller varme. Swish løsemiddelet rundt kraftig. Når gjort, helle det. Utføre en mer aggressiv rengjøring ved å helle en liten pose med småstein i tanken. Rist kraftig, slik at småstein å banke av noen løse rust eller skitt inne akvariet. Hell skvalping når gjort og la tanken luften tørr.

• Når tanken er tørket ut, se innsiden og kontroller at det er ingen gjenværende rester eller skitt inne. Ta tørr tanken og låse det på motorsykkel rammen, sikre tanken med de aktuelle boltene. Knytte en ny lengde på drivstoff linje til tank gassventilen nederst. Hell nye bensin i tanken. Test tank flyten av tillate noe gass renne gjennom brenselet linjen til en bærbare gass kan. Fullføre jobben ved å lukke gassventilen igjen og koble brenselet linjen til forgasseren. Teste systemet starter motorsykkelen og gjør at gasstrømmen fungerer og kjører riktig.

• Prep motorsykkel tank for lagring ved hjelp av en Kreem Kit som kan kjøpes i de fleste motorsykkel butikker. Rense tanken med en sterk såpe og vann løsning å bryte opp alle olje og bensin. Bruke kuler eller små steiner og skvalpe dem rundt i å bryte opp rust. Tømme den, og la det tørke. Hell i Prep en løsning fra Kreem Kit med varmt vann å vaske igjen. Hell den og la det tørke. Nå hell i Prep B løsningen fra kit og skvalpe den rundt til innsiden er godt belagt. Hell væsken i en sealable beholder som du kan ta en farlig avfall fjerning området. Hell i Kreem duken og strøk på hele i tanken. Fullføre prosessen ved å helle den overskytende Kreem tilbake i en beholder for bruk i fremtiden. Når Kreem pelsen er tørr, akvariet er forseglet og kan lagres uten frykt for rust.

Tips og advarsler

  • Sørg for å ha gode, kjemisk bestandige gummihansker ved håndtering av kjemikalier som løsemidler kan spise bort på huden din.
  • Ikke feilfri din tank eller bruke løsemiddel produkter i en innesluttet mellomrom med ingen luftstrøm. Bensin, parafin og andre løsemidler vil danne en oppbygging av brennbar gass raskt. Unngå brennbare verktøy eller flamme under prosessen. Også, ikke påta seg denne prosessen i en lukket garasje med en vannvarmer i nærheten. Røyk vil reise og piloten lyset i ovnen kan ta dem, forårsaker en eksplosjon.