Nnywellness.com

Hvordan koble opp en Digital Research TV DirecTV


Digital forskning produserer en rekke flatskjerm LCD-TV angir i flere skjermstørrelser. Alle har flere tilkobling kontaktene for å henge opp ulike typer audiovisuelt utstyr, inkludert en DirecTV satellittmottaker for digital-TV programmering. DirecTV mottakeren og alle Digital forskning TV-apparater er utstyrt med RCA-type AV utgangene for raske forbindelser. Kablene er fargekodet tilsvarer kontaktene på begge komponentene, så oppkobling tid tar mindre enn fem minutter.

Instruksjoner

• Koble de kompositt AV-kablene til DirecTV utgangene med gule pluggen for kontakten, hvite pluggen for venstre lyd og den røde pluggen for høyre lyd.

• Setter inn pluggene på den andre enden av kablene i AV-kontaktene på baksiden av Digital forskning TV, bruker de samme fargekodene.

• Plugg de elektriske ledningene på begge komponentene i et overspenningsvern og koble overspenningsvernet gir et vegguttak.

• Slå på begge komponentene og trykk på "Scan" eller "Auto-Tune" knappen på DirecTV mottakeren å programmere boksen med tilgjengelige TV-stasjoner.

Tips og advarsler

  • Noter som kontaktene brukes på Digital Research TV å koble DirecTV mottakeren, og trykk "Input" på TV-fjernkontrollen til som sett av kontaktene. Digital forskning-TV er utstyrt med flere sett med AV-kontaktene til å koble komponenter som TV-mottakere, DVD-spillere og spillsystemer.
  • Ikke koble strømkablene til stikkontakten før alle andre tilkoblinger er fullført.