Nnywellness.com

Hvordan installere Cydia.deb filer gjennom WinSCP


Cydia.deb er installasjonsfilen for Cydia programmet, et program som lar deg laste ned og installere nye programmer på jailbroken enheter som kjører iOS operativsystemet fra Apple, Inc., som iPod Touch, iPad og iPhone. Du kan overføre og installere filen Cydia.deb ved hjelp av WinSCP, et program som lar datamaskiner som kjører operativsystemet Windows å kommunisere med jailbroken iOS enheter.

Instruksjoner

• Trykk på "Home"-knappen på jailbroken enheten og trykk på "Innstillinger"-ikonet. Velg "WiFi" og trykk navnet på Wi-Fi nettverket enheten er koblet til. Noter IP, eller IP-adressen for enheten.

• Starte WinSCP på datamaskinen. Klikk på "Ny" og skriv inn IP-adressen til jailbroken enheten i feltet "Host name". Skriv "root" i feltet "Brukernavn" og "alpin" under "Passord." Klikk på knappen "Logg inn".

• Bruk ruten til høyre for å navigere til mappen "Bruker" enhetens rotkatalog.

• Finn filen "Cydia.deb" på datamaskinens harddisk ved hjelp av venstre lokal fil-leseren. Dra filen fra venstre rute til den høyre å overføre den til enheten.

• Klikk på ikonet "Terminal" Winscps verktøylinjen. Type "dpkg -i /User/Cydia.deb" i terminal-vinduet, og trykk "Enter"-tasten på tastaturet for å fullføre installasjonen Cydia på enheten.