Nnywellness.com

Hvordan lage en Tilt ser ut som en iPhone


Hvordan lage en Tilt ser ut som en iPhone

Tilt smart telefon laget av HTC. Det er en berøringsskjerm Windows Mobile telefon som gir brukeren mulighet til å endre telefonens tema på visningen. Det finnes en rekke ettermarkedet leverandører som tilbyr ulike temaer for Windows Mobile smarttelefoner. En av disse vil gi Tilt en iPhone utseende og stil. Endre utseendet gjør ikke HTC Tilt blir en iPhone - det vil fortsatt kjøre Windows Mobile-operativsystemet og bruke forskjellige programmer enn Apple iPhone.

Instruksjoner

• Åpne Internet Explorer Mobile på Tilt fra skjermbildet "I dag" ved å trykke på "Start" og "Internet Explorer".

• Angi URL-adressen der du er kjøpedyktig skaffe en iPhone-tema for skråstilling. Tre eksempler på iPhone temaer som er kompatible med Windows Mobile HTC Tilt er: "Min IPhone Theme," "WisBar" og "iFonz." Du utfører et søk på Internet Explorer Mobile for disse navnene eller hente URL-adressen fra referanser.

• Se gjennom hver av disse tre iPhone temaer fra informasjonen på webområdet forbundet, og pass på å ta en titt på skjermen skudd, slik at du vet hva installert temaet vil se ut på Tilt.

• Last ned temaet du velger direkte å din Tilt og følger automatisert installasjon forarbeide.

Tips og advarsler

  • Prøve ut alle tre iPhone Temaer en å virkelig få en følelse for dette temaet på din Tilt. Du kan installere og fjern deretter hver, og deretter gjøre den endelige avgjørelsen.
  • Når du laster ned programmer fra Internett, kontroller at det er et nettsted som du stoler på til å unngå å få eventuell skadelig programvare sammen med målprogrammet. Under nedlastingsprosessen, lese alt og sikre å u--sjekk alle avmerkingsbokser som tilbyr flere produkter eller postlister som du ikke kanskje er interessert i.