Nnywellness.com

Feilsøke klimaanlegget i en Chevy kobolt


Lære å finne årsaken til problemene i bilen, og du kan spare mye penger på kostbare reparasjoner. Air condition problemer er ganske vanlig og kan være svært enkelt å fikse eller kan være store problemer. Feilsøke aircondition problemer med en Chevy kobolt.

Instruksjoner

• Sjekk temperaturkontroll å sikre at de føler rett. Hvis de ikke fungerer det samme som de gjorde før klimaanlegget gikk ut, er det så enkelt som en sikring problem.

• Finne sikringsskapet i en Chevy kobolt på passasjeren side av midtkonsollen nær gulvet. Sikringen som styrer klimaanlegget er nummer 10. Erstatte den med en av erstatning sikringer tilgjengelig, som er tall 2 til 5.

• Aktivere bilen og justere luften fra lav til høy og ned igjen. Lytt for blåser motor. Støy bør øke når snudde høyere og redusere når lavere. Viften motoren blir en svart sylinder-form med en hvit plast bolle-lignende brikke på toppen.

• Koble den elektriske kontakten, fjerne innsatsen holder på plass med en meisel, fjerne nøtter og ta den ut for å inspisere den.

• Se på kompressoren hvis alt annet svikter. Dette er vanskelig å gjøre, siden bilen løftes for å se på kompressoren med en Chevy kobolt. Det er til høyre nær fender. Det er en sølv-farget sylinder med flere filetternavn fra den.

• Se på det mens motoren er deaktivert. Et vanlig problem er bare krever et nytt belte. Kontroller at alle koblingene er intakt, og det er ingen rust.

• Undersøke kontrollmodulen med en Chevy kobolt om ringer og brytere på dashbordet fungerer, men har ingen innvirkning på aircondition. Koble batteriet. Avløp kjølevæsken, koble innløp og utløp slangene fra varmeapparatet kjernen, kobler viften motoren og fjerne på instrumentpanelet. Heve center floor stikkontakt røret; rotere center floor stikkontakt røret frem på det samme tid trekke ned for å fjerne den.