Nnywellness.com

Hvordan sende polyfoniske ringetoner via SMS


Hvordan sende polyfoniske ringetoner via SMS

Brukes til å simulere sanger, polyfoniske ringetoner dukket opp tidlig på 2000-tallet som en måte å tilpasse ringetoner og lyder. Disse tonene kan sendes og mottas gjennom kort beskjed service (SMS) tekster bruke datamaskinen. Du kan sende en polyfonisk ringetone til alle cellen telefon så lenge du vet telefonens 10-sifret telefonnummer. Sender filene tar bare sekunder og lar deg legge til så mange gratis ringetoner som du ønsker.

Instruksjoner

• Innlede din email program på datamaskinen, og klikk "Avfatte" for å åpne en ny tom melding.

• Klikk "Legg til et vedlegg" for å velge en polyfonisk ringetone fra datamaskinen eller fra et nettsted for å legge til din epost. Klikk på filen og velg "Åpne" for å legge den til din epost.

• Angi e-postadressen i telefonens tekstboks melding i den "til:" på en ny post. Adressen vil bli gjort av 10-sifrede tallet og leverandørens domenenavn. Du finner navnet på koblingen under referanser.

• Klikk "Send" levere SMS meldingen med polyfonisk ringetone til tekst innboksen til nummeret du har valgt. Mottakeren av meldingen kan deretter åpne meldingen Lagre polyfone tonen i hennes media-mappen.