Nnywellness.com

Hva verktøy er nødvendig for å skifte bremseklosser på 1992 Chevy S-10 henting?


Hva verktøy er nødvendig for å skifte bremseklosser på 1992 Chevy S-10 henting?

Når du ser boksene store verktøyet med noen mekanikk, tror du at endre din 1992 Chevy S-10's bremseklosser krever mye spesialverktøy. Egentlig krever endre pads bare noen få enkle håndverktøy. De fleste av verktøyene som trengs er vanlig i de fleste hjem verktøysett.

Ratchet

Ratchet er en lang metallisk aksel med ratcheting hode. Hodet har en firkantet passende som holder en socket på plass. Du kan justere ratcheting hodet å stramme eller løsne. Uansett, det eliminerer behovet for å tilbakestille socket etter hver sving. Ratchet, sammen med en kontakt, har mange bruksområder: fjerne det lug vanskelige problemer, fjerne caliper pinner og løsne caliper brakett bolter.

Lyttesocket satt

Lyttesocket satt er et sett av hule metall sylindere om 2 tommene i lengden. Disse flaskene har en firkantet hull i ene enden skal knyttes til ratchet og slutt som varierer i størrelse til å passe en mutter eller bolt. Socket brukes sammen med ratchet fjerne det lug vanskelige problemer og caliper brakett bolter.

Hex-Socket-bitsettet

En hex bit socket er en grunnleggende socket med litt hexagonformede å løsne den samme typen bolter. Litt inn i bolten og slås med en skralle. Dette verktøyet brukes til å fjerne styrepinnene caliper som de blir holdt av hexagon stil bolter på en 1992 S-10.

C-klemme

En c-klemme har C-formet ramme med en fast slutten på den ene siden og en skrue-drevet Trykk på den andre. En C-klemme brukes å trykke caliper stempelet inn i caliper bolig tillate klaring for nye bremseklossene.

Gulv Jack

Gulvet jack bruker hydraulisk produsert av pumpe et håndtak til å løfte bilen opp fra bakken.

Jack står

Jack står er trekant-formet, justerbar står som bærer vekten av bilen når den er av bakken. Disse brukes som du ikke ønsker å stole på gulvet jack å holde bilen opp. Noen ganger etasje knekt lekkasje sakte, og bilen kan falle på grunn av press i jack.

Momentnøkkel

En momentnøkkel er et must når du vedlikeholder bremsene. Dette verktøyet fungerer omtrent som en skralle, men brukes bare for å stramme, og den har en klikke mekanisme for å tillate brukeren å vite når riktig dreiemoment er utlignet mot en bolt. Brukeren justerer ønsket Moment ved å vri håndtaket til den tilsvarende verdien for dreiemoment. Dette er svært viktig, når erstatter brems calipers og lug vanskelige problemer, som de må være torqued produsentens spesifikasjoner. Over torquing kan være like ille som under-torquing.

Kanal låse tang

Disse tang justeres ved å skyve pivot punktet opp og ned gjennom en kanal. De brukes til å komprimere metall ørene på utenbordsmotor puten mot brems skyvelære å sikre dem på plass.