Nnywellness.com

Hva er en mobiltelefon operatør?


Du kan ha hørt ordene "mobiltelefon operatør", men ikke forstått hva det betyr. La oss undersøke hva cellular bærer er ved å se på ulike typer tilgjengelige transportør tjenester.

Grunnleggende definisjon: mobiltelefon operatører

Mobiltelefon er mobiltelefon selskaper gir mobiltelefontjenester mobilbrukere.

Ulike typer mobiltelefon operatører: GSM Carrier

Den første typen er GSM (Global System for Mobile communications) bærere; disse bærere bruke et SIM-kort i sine telefoner, som kan byttes mellom GSM-telefoner samtidig beholde kundens telefonnummer. Eksempler på GSM-operatører AT & T og T-Mobile.

Ulike typer mobiltelefon operatører: CDMA bærere

CDMA (Code division flere tilgang) bærer knytte en enkel telefon til en bruker. Hvis brukere velger å bytte til en annen CDMA telefon, må de kaller deres transportør og utføre en endring i ESN (elektronisk serienummer). CDMA bærere inkluderer Verizon Wireless og Sprint Nextel.

Ulike typer mobiltelefon operatører: Forhåndsbetalte bærere

Disse bærere lade en upfront avgift for tjenester, og er drevet av GSM eller CDMA bærere selv, eller av tredjeparter som "piggyback" av stor transportør nettverkene.

Fordeler av GSM Carrier

GSM-operatører er kjent som "Worldwide gullstandarden" fordi brukere kan enkelt bytte ut deres GSM SIM-kort med kort fra hele verden, slik at de kan dra nytte av regionale takster.