Nnywellness.com

Formålet med Smartboard


Formålet med Smartboard

Verden har sett mange teknologiske fremskritt i militære og underholdning, men en veldig unik fremgang i corporate og klasserommet teknologi har nylig blitt brakt i forkant. SMART styret fra SMART Technologies er en flerbruksskipet interaktiv tavle som lar lærere og forretnings-representanter til å vise bilder, videoer, diagrammer, dokumenter og håndskrevne notater på en media.

Klasserommet

SMART styret kan lærere og studenter å jobbe på teknologiske potensialet i alle fag. Ikke bare kan lærere koble SMART styret til en datamaskin og digitalt vise leksjoner og aktiviteter, men de kan fysisk gjøre notater på brettet med en tørr slette markør like lett som på en vanlig whiteboard.

Corporate

SMART styrene kan brukes på kontoret å forbedre og forenkle daglig. Enheten er ment å hjelpe i alt fra trening til styremøter ved å forenkle presentasjonen av dokumenter, grafer og bilder.

Visuelt interaktive

Det visuelle aspektet av SMART styrets interaktivitet varierer avhengig av bruk. Bilde- og skjermen er et fremtredende trekk, men mindre funksjoner, for eksempel digitale pennen og skrive skifer, tillate brukere å arbeide på styret fra sofakroken.

Lyd

SMART boards har muligheten til å ha en lyd høyttaler bygget i. Dette gir en større volum i både klasserom og kontorer når du ser på videoer og presentasjoner.

Priser

SMART boards varierer i pris, som gjør mange programvaren og tilbehøret som er tilgjengelig for hvert bord. Det totale området for SMART board pakker, hvorav inneholde noen form for skrive skifer, lyd og programvare, er mellom $1000 til $5000.