Nnywellness.com

Hvordan aktivere mobilen min pre-eide


Hvordan aktivere mobilen min pre-eide

Pre-eide mobiltelefoner er telefoner som har blitt aktivert eller under kontrakt med en bruker og er overføres til en annen bruker. Når du kjøper en pre-eide mobiltelefon, må du sjekke et par ting før du aktiverer det, som det kan være stjålet og ikke kvalifisert for reaktivering. Du må også kontrollere det utestående beløpet av pre-eide telefonen, som du kan bli holdt ansvarlig for det, bør telefonen bli stjålet.

Instruksjoner

• Kjøpe pre-eide telefonen fra en legitim kilde. Hvis du er usikker på hvor telefonen opprinnelig kom fra, bør du kontakte tjenesteleverandøren knyttet til telefonens poster for å sikre at telefonen ikke har blitt stjålet.

• Finn telefonens ESN nummer, som er på eller nær batteri på telefonen. Ta ut batteriet for å få hvor ESN og skrive det ned.

• Kall tjenesteleverandørens kundeservice å spørre om reaktivere telefonen med ESN nummer. Leverandøren av kunden vil informere deg om ESN dette telefonnummeret er klar og klar for aktivering eller er blokkert på grunn av tyveri eller forfalt saldobetalinger.

• Spør kunden kundestøttetjeneste for å aktivere telefonen for du bruker ESN nummer, bør det være klar for aktivering. I de fleste tilfeller kan du også aktivere telefon online som bruker bestemte leverandørens nettsted. Men hvis telefonen var opprinnelig knyttet til en annen service nettverk, ulåst fra nettverket og deretter solgt til deg, bør du ha representant hjelp du aktivere den, som prosessen varierer.

• Oppgi dine personopplysninger, email, kontaktnummer og velge din nytt telefonnummer, slik at dine personopplysninger kan knyttes til det ESN nummeret i telefonen.