Nnywellness.com

Mercedes C230 1.8L fabrikk hjul spesifikasjoner


Bremser og oljeskift, vil erstatte hjulene på kjøretøyet gjøre opp noen av de mest betydelige kostnadene for Bilpleie. Forståelse aksjer hjulet spesifikasjoner for den nye Mercedes C230 kan 1.8L kjøretøy du beregne erstatning kostnader i totalt kjøretøy eierskap kostnadene.

Forhjul størrelse

Fremre dekk med C230 er 225/45ZR17-karakter dekk, som er ganske lav profil ytelse dekkene danne en bil på denne prestisje-nivå. Fremre dekk er litt smalere enn bakre dekk, som fremre dekk trenger bare å håndtere styring på denne bakhjulsdrift bilen.

Bakre dekk

De bakre dekkene av C230 er 245/40ZR17-karakter dekk, som også er lav profil dekk men litt bredere enn de foran. Merk at dette betyr at du vil ikke ha muligheten til å rotere dekkene mellom forsiden og baksiden, redusere mengden av levetid i dekkene som du ikke vil kunne balansere slitasje.

Hjul størrelser

Forhjul størrelsen C230 er 17 av 7.5 (i tommer). Bakhjul er for C230 17 av 8.5 (i tommer). Merk at både fremre og bakre hjul er aluminium, en lettere vekt metall som reduserer egenvekt og øker ytelsen.