Nnywellness.com

Hva som forårsaker tåkete frontlykter?


Hva som forårsaker tåkete frontlykter?

På 1980-tallet sluttet de fleste produsenter å lage Bilen frontlysene ut av glass. De begynte å bruke polykarbonat eller plast for linser på grunn av de mange forskjellige designene med forskjellige frontlys figurer. Polykarbonat er veldig lett og enkelt kan forvandles til et ubegrenset antall figurer, og det er mer holdbar og ikke bryte enkelt. Til tross for dens allsidighet er polykarbonat utsatt for oksidasjon, som er forårsaket av flere ulike faktorer. Oksidert, gul, tåkete frontlykter gir dårlig belysning for driveren og vanskelig for andre å se.

Oksidasjon fra UV-lys

Glass frontlykter har blitt erstattet av polykarbonat.
Oksidasjon av polykarbonat frontlys forårsaker det å bli skyet eller ta på en gulaktig skjær. Ultrafiolett (UV)-stråler fra solen forårsaker linsen å utvikle mikro sprekker, fremskynde fargeendring. Det øverste laget av oksidert plast og sprekker kan fjernes med fine sandpapir, starter med en grov grus og arbeide gjennom til de fineste til det ikke er noen synlige riper. Følg med rubbing compound fast på linsen, så godt polsk.

Skade fra veien rusk

Polykarbonat kan gjøres i mange utførelser.
Polykarbonat linsen er porøs og varmer opp fra lyset inne og solen. Det absorberer små partikler av støv og små partikler gjennom små svakheter i overflaten, bidra til dets uklarhet. Når en lys kommer ut av dette halvtransparente objektivet, det er brytes fra disse partiklene og skaper en større gjenskinn for motgående drivere. Fin stein og grus pit overflaten av linsen, bidra til utvikling av uklarhet. Hvis gropkorrosjon ikke er alvorlig, kan vanlig tannkrem, ikke en gel, være gned fast over linsen. Tannkrem inneholder små slipende partikler som er nyttig i å fjerne filmen. Skyll godt og polske frontlys polering sammensatte.

Skitt og kjemisk oppbygging

Trafikanter smuss og søle strøk raskt på frontlys linsen og vinteren motorveien de icer, magnesiumklorid og salt bygge raskt opp, forårsaker en skyet film. Dette reduserer førerens sikt skaper gjenskinn for møtende bilister. En fin spray matolje hjelper løsne skitt og film. Spray, og vask med sterk vaskemiddel og skyll. Denne behandlingen fungerer bare på lys som er ikke dårlig pitted eller sprakk. Neglelakk remover kan fjerne film som kan forbli etter lag av veien skitt har blitt skilt ut. Bruke linsen med et håndkle og gni kraftig til håndkleet er tørr, så på nytt. Følg med bruk av bil polsk sammensatte.

Kjemikalier i atmosfæren

Skyet frontlykter øke gjenskinn for motgående drivere.
EPA siterer studier av skade automotive maling og frontlykter for sur nedbør. Forbrukeren forskning Magazine rapportert studier av sur nedbør nedbrytning av utførelser brukes automatisk overflater og frontlykter. Kjemiske stoffer i luften reagerer med vanndamp og oksidanter og føre til sulfuric og nitrat syrer. Forbindelsene syre falle til jorden i regn eller snø. Disse tørr forurensninger på bilens overflate blanding med regn eller fuktighet som bilvask, forårsaker skade på ferdig og frontlykter. Nasjonale sur nedbør programmet rapporterer en oversikt over polycarbonates i bilen og frontlys utførelser for sur nedbør. Sur nedbør etches et særpreget slitasje mønster i bil eller frontlys overflater, skape uklarhet og flekker.