Nnywellness.com

Hvordan endre bremser på en 2000 Buick Century


Hvordan endre bremser på en 2000 Buick Century

Bremseklosser på en 2000 Buick Century er utstyrt med en lav pad sensor. Denne sensor er en liten metall kategori på siden av bremsekloss. Når bremseklossene bli slitt til punktet at de må skiftes, vil sensorer på siden av puten kontakte rotoren hver gang bremsene. Dette fører til en hørbar hvin advare brukeren at det er tid erstatte pads.

Instruksjoner

• Løft foran bilen med gulvet jack og stedet jack står under bilens ramme for støtte. Fjerne forhjulene, ved hjelp av lug skiftenøkkelen fjerne det lug vanskelige problemer. Løsne brems skyvelære bleeder skruen på caliper--bare løsne bleeder, ikke fjerne den.

• Plass drypp kokekaret under tykkelse. Sette inn skrutrekkeren mellom den indre bremsekloss og rotoren og lirke brems skyvelære stempelet tilbake til sin bar. Trekk til bleeder skruen igjen. Løsne og Fjern de to caliper beholde bolter, riktig størrelse Allen litt og en skralle.

• Løft caliper av rotoren og fjern bremseklossene. Ytre puten holdes av våren press fra de to stykker av våren stål som kan bli sett på forsiden av låsen åpner og lukker. Sette inn skrutrekkeren i sporet av våren klippet og press våren klippet av låsen åpner og lukker. Det indre puten har en sirkulær våren som settes inn i brems skyvelære stempelet. Denne styreflaten kan trekkes ut for hånd.

• Lå de nye ned og spre den anti-hvin sammensatt, utstyrt med pads, på metallisk backing plate på baksiden av pads. La den satt opp i 15 minutter.

• Installere det indre puten av fôr våren klippene på baksiden av puten med hullet i caliper stempelet og skyve puten i til det er jevnt med stempelet. Installere den ytre pad ved å plassere puten nederst i caliper og presser oppover for å låse våren klippet på plass.

• Installere caliper og to sikre bolter. Skru med Allen bit. Installere hjulene og stram det lug vanskelige problemer med lug wrench. Kontroller og fylle den master sylinderen som nødvendig.