Nnywellness.com

Feilsøke en Griffin iTrip


Feilsøke en Griffin iTrip

Det Griffin iTrip er en enhet som er kompatibel med Apples iPod. Hovedfunksjonen til enheten er å tillate en bruker å lytte til deres iPod i bilen. Enheten sender data via radiosignaler og det tilordner en radiostasjon for brukeren til. Som alle andre elektroniske enheter er iTrip utsatt for tekniske problemer. Før bringe iTrip din til en elektronikk profesjonell, prøve noen feilsøkingstrinn du løse slike problemer.

Instruksjoner

• Oppdatere iPod hvis din Griffin iTrip ikke fungerer. Dette er kjent for å fikse fjerde generasjon iPod. Koble iPod til PC og starte iTunes. Klikk på "Update"-knappen for å oppdatere din iPod firmware under kategorien "Enheter". Prøv å bruke det Griffin iTrip igjen.

• Utføre en myk tilbakestilling på din Griffin iTrip hvis det ikke er slått på. Noen ganger iPod har problemer med kommunikasjonen med tredjepartsenheter og kan låse av eller fryse tredjeparts enheten. For å utføre en myk tilbakestilling, plugg iTrip i iPod og kontroller at er iPod slått på. Hold nede "Meny" og "Velg" knappene på iPod til Apple-logoen vises. Prøv å bruke iTrip din igjen etter tilbakestillingen.

• Kontroller at iTrip er helt flush med iPod når den er koblet til iPod. iPod tilfeller eller andre beskyttere kan forårsake interferens. Fjern iPod fra tilfelle og koble iTrip.

• Slå iPod volumet ned hvis musikken du spiller lyder forvrengt. Den beste metoden å finne optimal volum er å starte med volumet på 50 prosent og sakte øke volumet til du finner punktet hvor forvrengningen begynner. Still volumet rett under dette punktet.

• Endre stasjonen radiosignalet på iTrip din hvis du ikke får en klar eller skarp lyd. Hvis iTrip din settes på en stasjon som er nær en stor kringkasting, kan du få forstyrrelser. For å endre frekvensen for stasjonen, gå til iTrip spillelisten på iPod. Markere hvor ofte du vil angi og velg "Play/Pause" på iPod. Trykk på "Play/Pause"-knappen én gang når Lysdioden på iPod begynner å blinke.