Nnywellness.com

Hvordan Motion Detection kameraer arbeid


Bevegelsesdeteksjon

Ideen om bevegelsesdeteksjon er en ganske enkel. En sensor er konfigurert til å oppdage en viss forstyrrelse i området, og når det oppdages at forstyrrelser, bevegelsesdetektoren sender ut en elektronisk signal. Ofte reiser signalet gjennom et sikkerhetssystem til varsel andre teknologien det er bevegelse stede. Signalet kan gjøre alt fra innstilling av alarmer og slå på lysene å slå bryteren på et kamera og slå mot retning av bevegelse som er blitt kjente. Bare hva rekke bevegelsessensor brukes en garanti system eller et frittstående kamera, avhenger av hva slags bevegelse vil bli fanget.

Infrarød

En av de mest populære formene for bevegelsesdeteksjon er infrarød gjenkjenning. Ofte kalt "varme visjon", denne typen bevegelsesdetektor fungerer ved å overvåke et område for ambient varme som alle levende ting avgir. Hvis nok infrarød stråling oppdages av en sensor, vil så sensoren aktivere et kamera. Kameraet kan også være swivel montert; det vil enten begynne å skanne området, eller det vil fokusere på stedet der de infrarøde sensorene sa det var en uvanlig mengde varme.

Mikrobølgeovn

En rekke bevegelsesdetektor som er blitt koblet sammen med adaptere er mikrobølgeovn bevegelsespåvisning. En mikrobølgeovn sensor sender ut mikrobølgeovner, og når de mikrobølgeovn opplever et objekt, de få returnert til sensoren til å lage et bilde av området som sensoren viser. Når det er bevegelse i området, endre signalene mikrobølgeovn sensoren mottar. Denne endringen fører til sensoren aktivere kameraet vise og posten hva som skjer. Det er noen bevegelse detektor kameraer som bruker en kombinasjon av både infrarød og mikrobølgeovn. Disse modellene er dyrere enn enten individuelt, men de er også mye mer sannsynlig å fange inntrengere enn enten på egen hånd.