Nnywellness.com

LG våger kompatibilitet med Garmin GPS-navigasjon


LG våger kompatibilitet med Garmin GPS-navigasjon

Garmin produserer flere global positioning system (GPS) enheter for bruk både i bilen og i hånd. LG våger smarttelefonen er kompatibel med noen av Garmins i bilen GPS-enheter, men det er ingen Garmin-laget GPS-app kompatibel med LG våger.

Kompatible enheter

Mens tør er spesielt uforenlig med Garmin's Dezl serien, er den kompatibel med deres StreetPilot serien og Zumo serien. Det er også kompatibel med utvalgte Nuvi modeller som 12XX, 13XX, 14XX, 16XX, 2 X 5, 3XX, 37XX, 4XX. 6XX, 7 X 0, 7 X 5 og 8XX-serien. Den "X" her betyr tall som varierer basert på GPS­enhet 's modell innenfor en bestemt serie.

Tilkobling

LG våger kobler for å velge Garmin GPS-enheter via Bluetooth-teknologi. At sammenkoblingen for å fungere ordentlig, kontroller at Bluetooth er aktivert og fungerer riktig på både tør og Garmin GPS-enheten.

Effekter

Mens sammenkobling LG våger og Garmin GPS enheten ikke tillater for GPS-navigasjon gjennom telefonen, gir det GPS ulike telefon-lignende funksjoner. For eksempel tillater tilkoblingen håndfrie telefonsamtaler gjennom GPS' mikrofon og høyttaler, samt Point-of-interessepunkter (POI) ringer, slik at du kan ringe en bedrift eller destinasjon valgt i GPS-enheten. Du får også tilgang din telefonboken, sist oppringte nummeret, siste mottatte anrop og tapte anropsinformasjon gjennom GPS­enhet, selv om tekstmeldinger ikke støttes.