Nnywellness.com

Verizon personvern


Verizon Wireless, landets største Internett-leverandøren, er forpliktet til å gi sine kunder med en robust og meningsfull personvernpolicy for holde kunder informert om selskapets innsamling og bruk av personlige opplysninger. For å gi kundene med kontroll angående personvern, holder selskapet en personvernerklæring for office som omhandler strengt leverandørens personvern.

Informasjon samles inn og brukes

Verizon samler og bruker personlig informasjon om kunder og besøkende til flere formål, inkludert vedlikehold forretningsforbindelsesoppføringer, kontakter med spesialtilbud og overvåke kundeservice personell. Personlig informasjon hentes når kundene bestille og bruke Verizon tjenester og produkter, ring for kundeserviceforespørsler og selskapet på webstedet. Når du besøker webområdet for Verizon, installerer selskapet informasjonskapsler på datamaskinen for å identifisere tredjeparts reklame som kan være av interesse for deg. Når funnet, vises disse catered tredjeparts annonser når du besøker webområdet for Verizon.

Delt informasjon

Personlig informasjon samlet inn av Verizon Wireless deles med sin familien av selskaper, som omfatter datterselskaper og partnere, til markedsføringsformål. Dele informasjon med sin familie av selskaper gjør Verizon å gi sine kunder de siste produktene og salgsfremmende informasjon tilgjengelig. Mens selskapet generelt ikke deler personlig informasjon med eksterne enheter, deler den informasjonen under visse omstendigheter, for eksempel lokale telefonlister og byråer ansatt å samle skyldig for Verizon tjenester.

Sikkerhet

Verizon har en rekke metoder for å beskytte kundenes personvern, inkludert tekniske, administrative og fysiske sikkerhetsverktøy som spesielt beskytte sensitive kundedata, for eksempel personnummer. Selskapet tog sine ansatte på viktigheten av å opprettholde kundenes personlige informasjon og tillater kun ansatte som trenger slik informasjon å drive forretninger på vegne av Verizon har tilgang til den. Verizon gjenkjenner ikke sikkerhetsplan er 100 prosent effektive og har etablert prosedyrer, som håndteres gjennom sin personvernerklæring for office, for å håndtere uautorisert tilgang til personlige opplysninger.

Hva du kan gjøre

Verizon gir sine kunder for å hindre selskapet i å dele personlig informasjon, inkludert opphøre samling av nettstedet cookies, fjerne navn fra telemarketing lister og optisk motta markedsføring-relaterte e-post eller tekstmeldinger. Disse fravelge alternativer er tilgjengelige for informasjon som deles med Verizon familie og tredjeparts enheter. Å forhindre eller begrense personlig informasjon deles med telefonen katalogen utgivere, må kunder kontakte Verizon for å be om en ny nummer. Kundene må kontakte selskapets kundeservice-avdeling for å dra nytte av politikken velge alternativer. En gang på plass, velge statuser forblir på plass til kunden ringer for å endre dem.